Lauri Markkanen yllättyi Chicago-luotsin potkuista – "Porukka kyseli minulta"

Markkanen: En pystynyt suoristamaan tai koukistamaan kättäni 8:42

Koripallon NBA-seura Chicago Bulls erotti maanantaina päävalmentajana toimineen Fred Hoibergin juuri kun Lauri Markkanen oli ehtinyt pelata kauden ensimmäisen ottelunsa. Markkanen sanoo yllättyneensä joukkueensa yhdysvaltalaisluotsin potkuista.

– Yritän olla sosiaalisesta mediasta pois, minkä pystyn, niin en mitään juoruja kuullut. Porukka kyseli minulta, mitä me tiedämme asiasta, mutta mehän olemme vain töissä täällä. Tulemme tekemään duunia kentältä ja se on siinä. Kyllä se vähän yllätti itseni, mutta tämä on bisnestä ja näillä mennään nyt, Markkanen kommentoi MTV Sportille.

Hoibergin tilalle Bullsin päävalmentajaksi nostettiin ​​​apuvalmentajana kolme vuotta toiminut Jim Boylen. Markkanen arvioi Boylen nojaavan suhteellisen puolustavaan pelifilosofiaan.

– Silloin kun Fred oli meidän valmentajamme, Jim teki aika paljon meidän puolustusjuttujamme ja drillejä. Fred puuttui puolustukseen myös, mutta oli hyökkäyspäässä enemmän osallisena. Jim painottaa tosi paljon puolustamista, mutta nyt näkee sen hyökkäävän puolenkin.

Onko se heijastunut jollain tavalla joukkueen sisällä, että päävalmentaja on vaihtunut?

– En usko. Kun uutiset tulivat, kaikki pystyivät onnistumaan siinä, että ottavat tämän avoimen mielen ja tajuavat sen, että tämä on nyt se, millä mennään. Totta kai päävalmentaja on isoin henkilö ja häntä kuunnellaan. Ei se sillä lailla minusta mitään muuttanut, Markkanen arvioi.

Boylen ensimmäinen peli päävastuussa päättyi Bullsin 90–96-tappioon Indiana Pacersin vieraana. Chicago on 15 joukkueen itäisessä konferenssissa viimeistä edellisellä sijalla.

Millaiseksi Markkanen arvioi nykyisen vireensä oltuaan ennen joulukuuta kaksi kuukautta sivussa kyynärpäävamman myötä? Entä mitä Markkanen sanoo kannanotoistaan sosiaalisessa mediassa? Katso koko haastattelu ylälaidan videolta.

Alapuolen videolla Bulls-fanit kehuvat Lauri Markkasta.

Chicago Bullsin fanit uskovat kurssin kääntyvän – kehuvat myös Markkasen some-käyttäytymistä 2:44

Alla olevalla videolla Daily Herald -lehden NBA-toimittaja Mike McGraw arvioi Markkasen tilannetta.

Herald Today -lehden toimittaja: Laurista paljon apua, mutta kestää hetki päästä takaisin rytmiin 2:54

Lue myös:

    Uusimmat