Lauri Markkanen tyrmää NBA-asiantuntijoiden arviot: "Minulla on tosi hyvä fiilis tästä"

Lauri Markkanen Tulosruudulle Chicagossa: Olen valmis NBA-kauteen 11:23

Lauri Markkanen tekee ensiesiintymisensä koripallon NBA-liigassa Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä. Tulosruutu kävi tapaamassa Markkasta Chicagossa kauden kynnyksellä. 

Markkanen villitsi koripallofanit Yhdysvaltojen yliopistosarjassa ja EM-kisoissa viime kaudella. Nyt on seuraavan askeleen aika NBA:ssa.

20-vuotiaalle Markkaselle on tarjolla iso rooli Chicago Bullsissa, sillä joukkue on nuori ja siitä puuttuu suuret tähdet.

Suomalaistaituri ei kuitenkaan allekirjoita asiantuntijoiden arvioita siitä, että Bulls olisi itäisen konferenssin heittopussi.

– Ihmiset sanovat vaikka mitä siitä millainen joukkue meillä on. Minä koen, että meillä on tosi lahjakas porukka. Jätkät tulevat hyvin toimeen keskenään ja tekevät yhteisen hyvän eteen hommia. Minulla on tosi hyvä fiilis tästä, Markkanen toteaa Tulosruudulle.

NBA-koripallon vaatimustaso on paljastunut Markkaselle jo harjoituskaudella.

– Olen varmasti kolminkertaistanut palautumisen eteen tehtävän työn määrän verrattuna yliopistoon. Nyt vielä pelit alkavat ja niitä tulee nopeaan tahtiin, Markkanen kommentoi viitaten 82 ottelun runkosarjaan.

Chicago pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa Torontossa Raptorsia vastaan. Sesonki alkaa kahdella pelillä Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä.

Markkanen kertoo pääkuvan videolla lisää valmistautumisestaan ja tavoitteistaan NBA-kauteen.

Lue myös:

    Uusimmat