Lauri Markkasen vahva alkukausi on vakuuttanut Chicago-tähden – "Jokainen on nähnyt sen"

Lauri Markkanen valmistautuu joulun alla alkavaan NBA-kauten iloisin mielin – uusi päävalmentaja Billy Donovan on antanut suomalaislaiturille positiivisen kuvan 2:24
Videolla Lauri Marjamäen mietteitä ennen NBA-kauden alkua.

Lauri Markkanen on aloittanut NBA-kautensa vahvasti. Chicago Bullsin tähtipelaaja Zach LaVinekin on vaikuttunut suomalaistähden otteista.

23-vuotias Markkanen nousi jo kauden alla puheenaiheeksi, kun hän ei päässyt Chicago Bullsin kanssa yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. Tästä huolimatta Markkanen on aloittanut kautensa hienosti, vaikka paine onnistumisesta onkin läsnä vaisun edelliskauden ja sopimusneuvottelujen jälkeen.

Chicagon ykköstähti Zach LaVine on huomannut Markkasessa eron viime kauteen nähden.

– Minusta tuntuu, että Lauri on hyväksynyt haasteen. Tuollaisen Laurin näkeminen on ollut mahtavaa. Uskon, että jokainen on nähnyt sen eron ja sen, millainen pelaaja hän on, LaVine kehuu The Athleticille.

Tällä kaudella Markkanen on pussittanut koreja 19,6 pisteen keskiarvolla ottelua kohden. Markkanen on tuonut parketilla jopa uusia puolia esiin osoittamalla aggressiivisuuttaan. Tuo muutos on tehnyt vaikutuksen niin LaVineen kuin Chicago-luotsi Billy Donovaniinkin.

– Hän vain jatkaa parantamista. Kun hän on aggressiivinen, olette nähneet viime peleissä, kuinka vaikuttava ja hyvä hän on, LaVine hehkuttaa.

– Olen ollut todella tyytyväinen siihen, että Lauri on ollut todella aggressiivinen tänä vuonna, Donovan komppaa.

Lue myös:

    Uusimmat