Lauri Markkanen haluaa karistaa viime NBA-kauden ongelmat – Bullsilla yksi iso tavoite

Lauri Markkanen haluaa pelata täyden NBA-kauden terveenä – Bullsin tavoite pudotuspeleissä 3:01
Tulosruudun juttu Lauri Markkasen ja Bulls-leirin ajatuksista NBA-kauden alla.

Lauri Markkanen ja Chicago Bulls aloittavat ensi viikolla kautensa koripallon NBA:ssa. Markkanen kertoi MTV Urheilulle ajatuksiaan alkavasta kaudesta.

Markkaselle kausi on kolmas Chicagossa. Viime kaudella hän kärsi loukkaantumisista. Suomalaisen suurimpiin tavoitteisiin kuuluukin, että hän pystyy viemään kauden läpi ilman suurempia vammoja.

– Se, että pysyy terveenä ja pystyy pelaamaan kaikki pelit. Se on iso tavoite itselleni. Tiedän, että vaikka pelaisikin hyvin, niin se ei hirveästi auta, jos joukkue ei menesty, Markkanen toteaa.

– Koen, että olemme parempia. Joukkue pelaa mielestäni paremmin yhteen. Johtoporras teki hyviä liikkeitä tänä kesänä. Pukkari on hyvässä kondiksessa. Tuntuu siltä, että olemme menneet todella paljon eteenpäin, Markkanen summaa.

Kahtena edelliskautena Chicagoa ei olla pudotuspeleissä nähty. Se on ollut molempina vuosina runkosarjassa itäisen konferenssin 13:s. Tälle kaudelle ikonisen seuran tavoitteena on olla pudotuspeleissä.

– Meillä on hyvät saumat. Olemme tulleet joukkueena hyvin yhteen. Totta kai muutkin joukkueet ovat tehneet muutoksia ja hekin ovat varmasti parempia, Markkanen sanoo.

Markkanen sai Chicagoon mieleisen joukkuetoverin täksi kaudeksi, kun kolme aikaisempaa kautta Washington Wizardsia edustanut Tomas Satoransky liittyi ryhmään. Markkanen uskoo, että Satoransky voi parantaa hänenkin pelaamistaan.

– Voi auttaa paljonkin. Hän tekee todella monia asioita. Hän on vähän isokokoisempi takamies. Kivaa saada eurooppalainen joukkueeseen. Tulemme hyvin toimeen keskenämme, Markkanen kertoo.

Markkasen ja Chicagon kausi käynnistyy 23. lokakuuta, kun vastassa vieraskentällä on Charlotte Hornets.

Bulls-luotsi Jim Boylen: Lauri Markkanen kehittynyt varsinkin kahdella osa-alueella 3:39
Bulls-luotsi Jim Boylen: Lauri Markkanen kehittynyt varsinkin kahdella osa-alueella.

Lue myös:

    Uusimmat