Lauri Markkanen Bullsin tilastokunkku – heitti samalla seurahistoriaa

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls hävisi kotonaan Cleveland Cavaliersille 101–104 koripallon NBA:ssa Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä.

Markkanen oli joukkueestaan sekä paras pistemies että levypallojen nappaaja. Hän teki 21 pistettä ja otti 15 levypalloa. Markkasen seitsemästä kolmen pisteen heitosta meni sisään neljä, ja hän sai peliaikaa lähes 39 minuuttia.

Markkanen on Chicago Bullsin kaikkien aikojen ensimmäinen pelaaja, joka on onnistunut vähintään kolmessa kolmen pisteen heitossa seitsemässä peräkkäisessä pelissä, Bulls kertoo Twitterissä.

Bullsin valmentaja Jim Boylen sanoi joukkueen Twitter-tilillä olevansa tyytyväinen Markkaseen ja Zach LaVineen, joka heitti 17 pistettä ja otti 12 levypalloa. Hän kuitenkin korosti, että häviö on aina pettymys.

–  Tämä on prosessi. Tässä opitaan voittamaan, opitaan kasvamaan, opitaan pelaamaan yhteen. Me hävisimme korinaluspelissä, ja keskitymme siihen seuraavalla kerralla, Boylen sanoi.

Clevelandin joukkueesta Alec Burks ja Jordan Clarckson heittivät kumpikin 18 pistettä.

Cavaliers on ollut tällä kaudella sarjan heikoin joukkue. Se on voittanut 20 viimeisimmästä ottelustaan vain kaksi. Hyvin ei ole mennyt Bullsillakaan, sillä se on voittanut 20 viimeisimmästä ottelustaan neljä.  

Lue myös:

    Uusimmat