Lauri Markkasella hieno päivä – rikkoi oman levypalloennätyksensä ja valittiin nousevien tähtien tähdistöotteluun

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls koki jälleen tappion, kun Brooklyn Nets kukisti sen pistein 122–117. Markkanen keräsi ottelusta 18 pistettä. Levypalloja hän otti 19, mikä on hänen uransa paras lukema.

–  Hän on hyvä levypallojen ottaja. Lauri (Markkanen) on voittajapelaaja ja hän tekee kaikkensa auttaakseen joukkuettaan voittamaan, Bullsin valmentaja Jim Boylen sanoo Twitterissä.

Bullsin paras pistemies oli Zach LaVine, joka nakutti 26 pistettä. Kotikentällä pelanneen Brooklyn Netsin parhaimmat pisteet keräsi D 'Angelo Russell 30 pisteellään.

Markkasen edustama Chicago Bulls kamppailee NBA:n huonoimman joukkueen tittelistä Cleveland Cavaliersin ja New York Knicksin kanssa. Bulls on hävinnyt nyt neljä ottelua putkeen ja voittanut tällä kaudella vain 11 ottelua.

Markkanen nousevien tähtien otteluun

NBA:n verkkosivuilla kerrotaan, että Markkanen on valittu nousevien tähtien joukkueeseen NBA:n tähdistöviikonloppuna. Nousevien tähtien ottelu pelataan helmikuun 15. päivänä.

Nousevien tähtien joukkueeseen voi päästä pelaamaan ensimmäisen ja toisen kauden NBA-pelaajia. Viime vuonna otteluun osallistunut Markkanen keräsi nousevien tähtien ottelussa 15 pistettä.

Tämän illan ottelussa oman ennätyksensä tehnyt Markkanen teki edellisessä ottelussa Bullsin seurahistoriaa. Clevelandia vastaan pelatussa ottelussa Markkasesta tuli ensimmäinen Bullsin pelaaja, joka on onnistunut vähintään kolmessa kolmen pisteen heitossa seitsemässä peräkkäisessä NBA-ottelussa. Markkanen pussitti Clevelandia vastaan neljä yrittämistään seitsemästä kolmen pisteen heitosta.

Lue myös:

    Uusimmat