Lauri Korpikosken Janni-rakas: Yöt ennen pelejä eri hotelleissa

Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew haastatteli fitnesstähti Janni Hussia, joka on parhaillaan Sotshissa kannustamassa Leijonissa pelaavaa puolisoaan Lauri Korpikoskea.

Jääkiekkoilija Lauri Korpikosken tyttöystävä Janni Hussi kertoi ELC:n haastattelussa, että Venäjä-peliin valmistautuminen on vetänyt koko Leijona-joukkueen vakavaksi.

– Keskittyneitä ovat. Vaikka Laurikin on normaalisti tosi iloinen, letkeä ja rento, niin nyt kaikki fokus on pelissä. Uskon, että joukkueen ja valmennuksen puolesta on tehty kaikki peliä varten, Janni kertoo ohjelmassa.

Keskittyneisyys näkyy Laurissa siitä, ettei tämä paljoa puhu, vaan on enemmänkin omissa maailmoissaan.

– Lauri ei niinkään ole kireä, mutta jännitystä on havaittavissa. Poika oli ehkä vähän hiljaisempi mitä normaalisti, Janni sanoo.

Hän yrittää saada miehensä ajatuksia kevennettyä juttelemalla täysin muista asioista.

– Se toimii ainakin Laurin osalta. Eilen illalla hän tosin halusi keskittyä tulevaan peliin alppikylässä, Janni kertoo.

Vaikka monet pelaajista viettivät eilisen illan tukijoukkojensa, eli tyttöystävien tai vaimojensa kanssa, ei peliä edeltävän yön viettäminen yhdessä ollut kuitenkaan mahdollista.

– Peliä edeltävänä yönä heidät on määrätty omaan hotelliin. Jos on pelkät treenit seuraavana päivänä, tai sitten pelin jälkeen he saavat tulla tänne meidän luokse, Janni kertoo.

Kuuntele Jannin haastattelu täältä!

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat