Janni Hussi tukee puolisoaan Sotshissa: Vihdoinkin yhteistä aikaa

Fitnesstähti Janni Hussi kannustaa Leijonissa kiekkoilevaa puolisoaan Sotshin olympialaisissa. Pariskunta on päässyt viettämään yhteistä aikaa päivisin treenien välissä.

Mallina ja fitnesskilpailijana tunnettu Janni Hussi on parhaillaan Sotshin talviolympialaisissa kannustamassa jääkiekkomaajoukkueessa pelaavaa avopuolisoaan Lauri Korpikoskea. Hussi on ollut Venäjällä sunnuntaista asti, ja edessä on vielä muutama päivä olympiakisakaupungissa.

– Kaikki on toiminut tosi hyvin ja henkilökunta on ystävällistä. Hotellihuoneessa on pikkujuttuja, jotka eivät toimi, mutta ne eivät haittaa, koska kaikki muu on sujunut niin hyvin, Janni kertoo MTV.fille puhelimitse.

Janni ja Phoenix Coyotesissa pelaava Lauri majoittuvat samassa hotellissa muiden NHL-pelaajien perheiden kanssa.

Lehterän tyttöystävän kanssa kävimme juuri kahvilla, he asuvat noin 100 metrin päässä hotellistamme. Hän on myös kiinnostunut fitnessistä, pirteä Janni kertoo.

– Olen käynyt täällä toki myös treenailemassa, ja syönyt tonnikalojani, bikini fitness -kilpailuihin dieettaava Janni nauraa.

Keskiviikkona Jannilla on Sotshissa jännät paikat, sillä Leijonat saa vastaansa Venäjän.

– Phoenixin pelejä katsoessa minulla on vain pieniä perhosia vatsassa, mutta nyt näissä peleissä olen ollut ihan hermoheikkona ja tosi jännityksessä. Huudan ja eläydyn peliin täysillä katsomossa, fitnessmalli paljastaa.

Yhteistä aikaa Laurin kanssa

Olympialaisten seuraamisen ja omien treeniensä lisäksi Janni Hussi on nauttinut yhteisestä ajasta poikaystävänsä kanssa. Ennen Jannin saapumista Sotshiin pariskunta ei ollut nähnyt toisiaan pariin viikkoon.

– Päivisin ehdimme olla täällä yhdessä, ja puhumme muita kuin kisoihin liittyviä juttuja. Siten pääsee pois kisafiiliksestä ja saa ajatukset nollattua.

Arkisista asioista puhuminen sopii myös Jannille, sillä hänen kisakoitoksensa on edessä huhtikuussa Helsingin Kulttuuritalolla. Bikini fitness -luokassa ensimmäistä kertaa kilpaileva vaalea kaunotar kertoo kisakunnon olevan jo lähes valmis.

– Olin jonkin aikaa sairaanakin, mutta se ei haittaa, sillä kaikki on edennyt hyvin. Voin olla levollisin mielin, yhteensä 22 viikkoa dieettaava Janni toteaa.

Bikini fitnessiin muun muassa loukkaantumisten takia vaihtanut Janni uskoo parhaisiin puoliinsa lukeutuvan esimerkiksi lavaesiintymisen.

– Vaikka dieetti ja treenit olisivat menneet kuinka hyvin, niin vuorovaikutus yleisön ja tuomareiden kanssa on tärkeää. Se, miten tuo itsensä esille, on avainasemassa, hän tietää.

Lue myös:

    Uusimmat