Lauren tuplasi syömänsä ruoan määrän ja voi nyt paremmin kuin koskaan – julkaisi havainnollistavan kuvaparin

Näin valmistat ravitsevan välipalan 8:22
Videolla pohditaan, millainen ruokailurytmi sopisi parhaiten suomalaisille.

Lauren julkaisi ennen ja jälkeen -kuvaparin itsestään Instagramissa.

Australialainen fitnesstähti Lauren Simpson, 29, kertoo saavuttaneensa haaveilemansa kropan kaksinkertaistamalla syömänsä ruoan määrän. Lauren kertoi asiasta viime viikolla julkaisemassaan Instagram-päivityksessä.

Lauren kertoo, että hurahtaessaan fitnekseen hän oli toiminut aivan väärällä tavalla. Nuori nainen oli vältellyt hiilihydraatteja ja hänen treeniinsä kuului runsaasti cardio-treeniä. Tuolloin hänen elämänsä pyöri sen ympärillä, mitä vaa'an lukema näytti. Hänen itseluottamuksensa ei ollut kovin vakaalla pohjalla.

– Kuntoni romahti, koska rankaisin kehoani syömällä liian vähän ja treenaamalla liikaa, Lauren muistelee Instagram-julkaisussaan.

Lauren kertoo, että aliravitsemus näkyi hänen kehossaan. Se vaikutti hiusten ja ihon kuntoon, minkä lisäksi hänen mielialansa vaihteli rajusti.

Muutti asennettaan ruokaan

Nyt Laurenin suhtautuminen ruokavalioon ja liikuntaan on terveemmällä pohjalla. Hän alkoi treenata painojen kanssa ja muutti ruokailutapojaan. Hän tajusi, että ruoka ei ole vihollinen.

– Minun kohdallani ratkaisevimpia asioita olivat painojen kanssa treenaus ja se, että muutin suhtautumistani ruokaan.

– En halunnut enää olla laiha, vaan vahva.

Tuplasi kalorinsaantinsa

Lauren painoi aiemmin 50 kiloa. Vuonna 2015 tekemänsä muutoksen jälkeen hänen painonsa on noussut yhdeksän kiloa. Lauren syö nykyisin päivässä ruokaa yli 2 000 kilokalorin edestä, kun ennen hänen päivittäinen kalorinsaantinsa oli noin 1 000 kilokalorin luokkaa. Hän syö viisi kertaa päivässä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lauren julkaisi Instagramissaan havainnollistavaa kuva- ja videomateriaalia itsestään ennen kuin hän oli ottanut haltuunsa uudet elämäntavat ja myös kuvia siitä, miltä hän näyttää nyt.

– Salaisuus menestykseeni on tieto, kova työ ja kärsivällisyys. Muutin elämäntapojani niin, että ne mahdollistivat tämän kunnon ylläpitämisen pitkällä tähtäimellä. Ei äärimmäisyyksiä, ei hulluja dieettejä.

– Matkani ei todellakaan ole ohi, Lauren kertoi haastattelussa.

– Näen edistyväni koko ajan. Olen oppinut, että kauneus ei ole lopullisen tavoitteen saavuttamisessa vaan se piilee siinä, että löytää oman todellisen itsensä ja on ylpeä menestyksestään matkan varrella, hän pohti julkaisussa.

Lue myös:

    Uusimmat