Laulajalegenda Danny tekee uuden aluevaltauksen kirjailijana – työstää parhaillaan romaania: "Koitan tehdä heille oikeutta"

Laulajalegenda Danny täyttää tänä vuonna 80 vuotta! Katso suora haastattelu juhlavuoden suunnitelmista 8:43
Laulajalegenda Danny kommentoi välejään Erika Vikmaniin ja Helmi Loukasmäkeen.

Danny päätti toteuttaa haaveensa ja kirjoittaa kirjan isoisästään.

Suomalaisen musiikin historiaan itsensä iskostanut laulajalegenda Danny ei suunnittele hidastavansa tahtia, vaikka tulevana syksynä hänen mittariinsa pärähtää kunnioitettavat 80 vuotta. Laulajalla on edessään muun muassa 30 paikkakunnalla ympäri Suomen pysähtyvä kiertue, joka huipentuu Helsingin Jäähalliin 5. joulukuuta.

– Monenlaista tekemistä on, mikä tarkoittaa että se pitää yllä intressini elää ja edetä elämässä, Danny kertoi MTV Uutisille.

Helsingin Jäähallin päätöskonsertissa esiintyvät myös mm. Virve Rosti, Arttu Wiskari, Erika Vikman, Mira Luoti ja Aki Tykki sekä alkuperäiset Islanders-jäsenet Hasse Walli ja Kaj Walliin.

Tulevan vuoden vauhti kuulostaa vauhdikkaalta, mutta edellämainitun ohjelman lisäksi Danny on halunnut ottaa työpöydälleen pitkäaikaisen haaveen toteuttamisen. Hänellä on parhaillaan teossa kirja äitinsä isästä.

– Olen ryhtynyt tekemään romaania äitini isästä ja siihen liittyy myös tv-sarja. Omat juureni kiinnostavat minua ja haluan tutkia isovanhempieni elämää ja kertoa siitä muille.

Suku merkitseekin Dannylle itselleen paljon.  

– Koitan tehdä heille oikeutta vielä, kun saan elää ja nauttia siitä kaikesta värikkyydestä, jota he ovat aikanaan uskaltaneet tehdä. Koitan roikkua heidän henkisessä perimässään ja tarjota iloa ja elämyksiä kanssaihmisille, Danny kertoo.

Dannyn ja Erika Vikmanin uudelleen lämmenneistä väleistä on uutisoitu viime aikoina. Seiskan mukaan Vikmanin, Dannyn ja Helmi Loukasmäen ympärillä olisi ollut kolmiodraama. Danny kuitenkin tyrmäsi huhut aiemmin tänä vuonna. 

– En voi vahvistaa ajatusta kolmiodraamasta, koska mitään draamaa ei ole, Danny kertoi.

Välit Vikmaniin voivat nykyään Dannyn mukaan hyvin. Suhteen laatua laulajalegenda ei kuitenkaan paljastanut.

– Erittäin hyvät välit (Vikmaniin). Hän on erittäin mieluinen ihminen ollut minulle aina. Hän on viimeiset pari vuotta edennyt urallaan erikoisen hyvin, se on minulle ilon aihe. Hän kuuluu niihin ihmisiin, joita olen saanut auttaa alalle, Danny kertoi pressitilaisuudessaan.

Lue myös:

    Uusimmat