Helmi Loukasmäen ja Erika Vikmanin välille on luotu draamaa – tämä on kuitenkin totuus: "Olemme puhuneet, että…"

Erikoishaastattelu: Helmi Loukasmäki, 21, puhuu lämpimistä väleistä Dannyyn, 80, – näin hän vastaa kysymykseen seurustelusta 5:35
Erikoishaastattelu: Helmi Loukasmäki, 21, puhuu lämpimistä väleistä Dannyyn – näin hän vastaa kysymykseen seurustelusta

Helmi Loukasmäki kertoo MTV Uutisten haastattelussa, millaiset välit hänellä on laulaja Erika Vikmaniin.

Laulajalegenda Dannyn, 80, seurassa viihtyvä Helmi Loukasmäki, 21, on itsekin suunnannut musiikkiuralle ja häneltä ilmestyi viime kesänä ensimmäinen oma kappale. Loukasmäki kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että haaveena on julkaista toinen kappale vielä tänä vuonna ja tulevaisuudessa levy. Loukasmäen yksi haave on levyttää vanhoja kappaleita uudelleen, jotta myös uusi sukupolvi löytää myös ne.

Dannylla on luvassa tänä syksynä iso kiertue ja siellä esiintyy myös Loukasmäki.

– Pääsen tekemään Dannyn bändin kanssa töitä, ja he ovat ihania ja taitavia ihmisiä. Koko meidän tiimimme on, kunnia päästä mukaan.

Haaveili lapsena Miss Suomen kruunusta

Loukasmäki ei uskaltanut edes haaveilla lapsena laulajanurasta, vaikka musiikki olikin lähellä hänen sydäntään. Enemmän haaveissa siinsi lentoemännän tai eläinlääkärin ammatti. Joskus jopa hän unelmoi Miss Suomen kruunusta.

– Musiikki vahvistui, kun tutustuin Dannyyn ja tapasin hänen ystäviään. He uskoivat minuun ja itselläkin tuli itsevarmuus, että minäkin uskon itseeni.

Loukasmäki asuu Dannyn kanssa saman katon alla, joten hän on saanut laulajalegendalta paljon kullanarvoisia neuvoja musiikkiuralle. Toinen tärkeä tuki on ollut Dannyn ex-puoliso, laulaja Erika Vikman.

– Erikalta saan vähän erilaisia neuvoja kuin Dannylta. Erika on tänä päivänä kuuma nimi, joten hän tietää tästä päivästä. Dannylla on taas niin pitkä kokemus, että hän osaa sanoa eri asioita. Tärkeintä on kuitenkin luottaa itseensä.

Dannyn, Loukasmäen ja Vikmanin ympärille luotiin kolmiodraamaan vuoden alussa, että jopa Danny joutui ottamaan kantaa asiaan sosiaalisessa mediassa. Nyt Loukasmäki kertoo totuuden väleistään Vikmaniin.

– Olemme puhuneet, että meitä on koitettu laittaa vihamiehiksi ja luotu draamaa, mutta olemme kuitenkin hyviä ystäviä. Me ymmärrämme toisiamme aika hyvin tietyissä asioissa. Erikakin oli aika nuori, kun joutui mediamyllytykseen samalla tavalla kuin minä. Me pystymme jakamaan niitä ajatuksia keskenämme, Loukasmäki kertoo.

Monet someseuraajat ovat kehuneet Loukasmäen muistuttavan edesmennyttä missiä Armi Aavikkoa. Aikoinaan Dannyllä ja Armilla oli 15 vuotta kestänyt salasuhde.

– Tavallaan olen yllättynyt, että meissä on sanottu olevan samaa näköä ja koen sen olevan turhaa. Ehkä ihmiset kokevat tarvetta löytää ihmisistä samankaltaisuuksia, kun minutkin on yhdistetty Dannyyn. Totta kai se hienoa ja kunnioitan Armia kovasti, mutta Armi oli Armi ja minä olen minä, Loukasmäki toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat