Danny avautuu tuoreista suhdehuhuista: "En voi vahvistaa ajatusta kolmiodraamasta"

1:12
Danny: "Kuolema ei ahdista – vanheneminen on etu ja ilo"

Dannyn mukaan hän, Erika Vikman ja Helmi Loukasmäki eivät ole keskellä kolmiodraamaa.

Ex-muusikkopari Dannyeli Ilkka Lipsasen, 79, ja Erika Vikmanin, 28, huhutaan lämmitelleen uudelleen suhdettaan. Seiska uutisoi vuoden 2021 lopulla, että Danny ja Vikman olisivat löytäneet jälleen toisensa, kun taas Dannyn suhde avustajaansa Helmi Loukasmäkeen, 20, olisi viilentynyt.  

Danny kommentoi huhuja kolmiodraamasta Instagram-tilillään vuoden vaihteessa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– En voi vahvistaa ajatusta kolmiodraamasta, koska mitään draamaa ei ole, Danny sanailee päivityksessään. 

Danny kuvailee julkaisussaan Loukasmäen, joka alunperin oli hänen yhteistyökumppaninsa, olevan "hieno ja mitä mainioin lähimmäinen, joka on ja on ollut paikalla ja jatkanut yhteistyötämme ja elämäämme pyynnöstäni".

– Hän ei ole elämässäni vasten tahtoani, joten kysymys ei ole mitään roikkumisesta, tai siitä, että jokin paikka olisi luovutettava, kuten pahaa ilmapiiriä luova henkilö tahtoisi. Olemme vapaaehtoisesti eläneet toistaiseksi tavallamme. Tavalla, jonka ei pitäisi kuulua kenellekään ulkopuoliselle. Yhteisestä sopimuksesta elämme päivän kerrallaan. 

Päivityksessään Danny myös kertoo olevansa iloinen siitä, että hänen välinsä Vikmanin kanssa ovat parantuneet ja lähentyneet heidän eronsakin jälkeen. Vikman ja Danny ilmoittivat erostaan syyskuussa 2020. 

Vikman nousi julkisuuteen vuonna 2016 kun hänet kruunattiin tangokuningattareksi. Samana vuonna Vikman ja Danny alkoivat seurustella, ja iskelmälegenda vahvisti suhteen vuoden 2016 lopulla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja