Latauspisteelle pysäköinyt Mustang-kuski heilutteli keskisormeaan sähköautoilijoille – mutta kukas saikaan ne viimeiset naurut

Mustang Mach-E – Fordin ensimmäinen täyssähköauto 5:03
Mustang Mach-E on Fordin ensimmäinen sähköauto.

Muskeliauton kuljettaja ei arvostanut, kun hänen parkkipaikkavalintaansa arvosteltiin.

Sähköautojen latauspisteiden tukkiminen polttomoottoriautoilla on ikävä ja täysin tarpeetonta harmia aiheuttava ilmiö. Kroatiassa paikalliset sähköautoilijat päättivätkin hiljattain antaa bensa- ja dieselautoilla ajavien maistaa omaa lääkettään.

Kärsivällisyys loppui myös eräältä kalifornialaiselta sähköautoilijalta viime viikolla. Twitter-käyttäjä dollarn9ne selventää tilillään jakamansa videon yhteydessä, kuinka oranssin Ford Mustangin kuljettaja on pysäköinyt Teslan Supercharger-pikalaturille.

Videon jakanut mies kertoo huomauttaneensa Mustangin kuljettajalle, ettei tämän ollut soveliasta pysäköidä sähköauton latauspaikalle. Kaiken lisäksi alueella oli latausvuoroaan odottavia sähköautoilijoita, joten muskeliauton kuljettajan toiminta oli omiaan aiheuttamaan närkästystä.

Poliisi paikalle

Sen sijaan, että Mustang-mies olisi toiminut asiallisen kansalaisen tavoin eli pahoitellut ajattelematonta pysäköintiään ja siirtänyt autonsa pois, reagoi hän huomautukseen vähemmän tyylikkäästi; dollarn9ne:n mukaan näyttämällä keskisormea.

Tässä vaiheessa loppui huumorintaju vastapuoleltakin, joka päättikin soittaa poliisille.

Virkavalta saapui nopeasti ja hinasi sekä Mustangin että toisen laturille jätetyn polttomoottoriauton pois paikalta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähde: Carscoops

Lue myös:

    Uusimmat