Latausletku ei lähtenytkään irti – sähköauto seisoi julkisessa laturissa yli 15 tuntia

Tässä on uusi Tesla Model S 1:03
Tältä näyttää Teslan uusi Model S, jossa on todella erikoinen ratti.

Toivottavasti tällä kaverilla sähköautoineen ei ollut kiire minnekään.

Tesla Model 3:n yhdysvaltalainen omistaja joutui todella erikoiseen pinteeseen Floridassa viime viikolla. Pikaiseksi tarkoitettu latauspysähdys venähti nimittäin peräti 15 tunnin mittaiseksi.

Reddit-keskustelupalstalla nimimerkkiä SeaEnergy käyttävä mies kertoo autonsa jääneen jumiin Pinellas Parkissa sijaitsevalle Teslan Supercharger-pikalatausasemalle, sillä latausjohto ei suostunut irtoamaan autosta.

Johto pitäisi saada vapautettua auton näytöltä, mutta niin ei tällä kertaa käynyt. Apua ei myöskään ollut Model 3:n takakontissa sijaitsevasta salvasta, jolla johto pitäisi viimeistään irrota ongelmatilanteessa. Autovalmistajan oma asiakaspalvelukin joutui levittelemään käsiään.

Ei hyväksyttävää

Mies julkaisi tapahtumia seuranneena päivänä päivityksen, jossa kertoi saaneensa autonsa irti laturista vasta aamulla puoli kymmeneltä paikallista aikaa.

Hieman ennen puoltapäivää Tesla otti häneen yhteyttä nähtyään viraaliksi räjähtäneen Reddit-kirjoituksen ja lupasi tarkistaa laturin toiminnan. Myös miehen omistama Model 3 pääsi Teslan huoltoon tarkempaan tutkimukseen, jossa yhtiön edustajat yrittävät saada eriskummallisen ongelman toistettua.

Mies kertoo, ettei hänellä ole Teslan henkilökunnan toiminnasta mitään valittamista, mutta häntä pelottaa ajatus, että sähköautojen yleistyessä myös tällaisista tapauksista voi tulla tavallisempia. Silloin on vielä vähemmän hyväksyttävää, että auto seisoo laturissa 15 tuntia vailla apua.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähteet: Reddit, Carscoops

Lue myös:

    Uusimmat