Lapset pelastivat kadoksissa olleen avuttoman koiravanhuksen Yhdysvalloissa – "Tiesin heti, että se tarvitsi kipeästi apuamme"

Lapset pelastivat kadoksissa olleen avuttoman koiravanhuksen: "Lämmitimme sitä hiljalleen oman kehomme lämmöllä" 1:10
Poikien äiti Allison kuvasi koiran pelastusoperaation.

Pikkupojat löysivät kalastusreissulla kadonneeksi ilmoitetun chihuahuan.

John, 10, ja Robbie, 11, Stanley olivat olleet kalastamassa lammella lähellä heidän kotiaan San Antoniossa Texasissa. Kesken kalastuksen pojat olivat huomanneet lammen matalikosta esiin nousevassa heinikossa pikkuisen koiran.

Vastuulliset nuorukaiset hakivat välittömästi äitinsä Allisonin, 32, apuun koiran pelastusoperaatiossa.

–  Nähdessäni koiran tiesin heti, että se tarvitsi kipeästi apuamme, Allison kertoo.

Yllä olevalla videolla Allison on juuri saapunut paikalle lammen reunalle ja kuvaa paikkaa heinikossa, josta pienenpieni koira kurkkii.

Koira oli ilmoitettu kadonneeksi

Koska heinikosta avuttomasti kurkkiva koira vaikutti niin pieneltä ja vesi oli siltä kohdin matalaa, päätti Allison antaa poikansa pelastaa sen heinikosta. Allisonin mukaan alueen vesissä ei elä mitään vaarallisia petoja, kuten alligaattoreita.

–  Hän sai olla sankari, Allison kertoo.

Allison antoi villapaitansa veteen kahlanneelle Robbielle siltä varalta, että koira olisi ollut aggressiivinen, mitä se ei onneksi ollut.

–  Näin jo kaukaa, että koira oli vanha ja sokea. Siltä myös näytti puuttuvan hampaita, joten en juuri pelännyt sitä, että koira olisi purrut poikaani, Allison kertoo.

Äitinsä villapaitaa apuna käyttäen Robbie kääri kylmästä tärisevän koiran halaukseensa. Saatuaan koiran turvaan perhe vei sen kotiinsa lämmittelemään.

–  Lämmitimme sitä hiljalleen oman kehomme lämmöllä ja pyyhkeillä, Allison kertoo.

Lämpimän kylvyn jälkeen Allison antoi koiralle nesteellä pehmennettyjä raksuja. Kun koiralla ei ollut enää välitöntä hätää, ryhtyi Allison selvittämään koiran omistajan henkilöllisyyttä. Pikaisen googlettelun jälkeen omistaja löytyi. Tämä oli ilmoittanut koiran kadonneeksi 48 tuntia aiemmin.

Perhe palautti koiran omistajalleen vielä saman illan aikana. Samalla selvisi, että koiralla oli jo hurjat 19 vuotta ikää.

Lähde: Kameraone

Lue myös:

    Uusimmat