Mainos

Lapset pahoinpitelivät vanhuksen ja tekivät useita rötöksiä – Kertoivat poliisille yllättävän motiivin

1:29

11–14-vuotiaat lapset pahoinpitelivät iäkkään miehen Houstonissa Yhdysvalloissa. 76-vuotias uhri ei aluksi uskonut poliisia, kun hänelle kerrottiin pahoinpitelijöidensä iät. 

Pian 77 vuotta täyttävä Ray Johnson oli lähtenyt tavalliseen tapaansa lenkille saadakseen päivän 10 000 askeleen tavoitteen täyteen, kun hänen kimppuunsa käytiin yllättäen. Tapauksesta kertoo muun muassa uutiskanava ABC.

Neljä nuorta yllätti hänet ja alkoi hakata tätä tämän omalla kävelykepillä. He osoittavat Johnsonia aseella ja vaativat tältä rahaa. He myös löivät Johnsonia päähän aseella kaksi kertaa.

Johnson kertoo ABC:lle huutaneensa apua samalla, kun tuijotti pistoolin piippuun. Tekijät juoksivat pakoon, kun kaksi huudon kuullutta naapua saapui pihalle.

Poliisi alkoi selvittää tekijöiden henkilöllisyyttä valvontakameravideon ja paikallisten koulujen avulla. Tekijät tunnistettiin myöhemmin ryöstämässä polttoainetta paikalliselta viheralueiden kunnossapitoa tekevältä yritykseltä.

Poliisi sai kaikki neljä epäiltyä kiinni ja sai selville, että kaikki olivat kouluikäisiä. Poliisin mukaan lapset ovat 11–14-vuotiaita.

Johnson ei ollut uskoa poliisia, kun hänelle kerrottiin tekijöiden olleen niinkin nuoria.

"Minä rukoilin niiden lasten puolesta"

Lapset olivat tehneet rikoksia koulupäivien jälkeen ja viikonloppuisin. Poliisi epäilee, että lapset ovat olleet osallisena 26:een aiemmin tehtyyn rikokseen.

Kun heiltä oli kysytty motiivia teoille, lapset olivat kertoneet tehneensä kaiken "kiksien takia".

Kaikesta huolimatta Ray Johnson toivoo lapsille hyvää.

– Minä rukoilin niiden lasten puolesta sinä iltana. Heille on toivoa. Nämä lapset tarvitsevat ohjausta ja vähän rakkautta. Rakastan heitä kaikkia.

Johnson kertoi ABC:n haastattelussa työskentelevänsä joulun aikaan joulupukkina, mikä on yksi syy rakkauden sanoman jakamiselle. Häneltä kysyttiin, päätyivätkö lapset kuitenkin tuhmien lasten listalle.

– Heillä on parantamisen varaa, Johnson vastasi ja hymyili.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.