Aseistautuneet naamiomiehet ryntäsivät perheen kotiin USA:ssa – valvontakamera tallensi, kuinka 5-vuotias poika yritti tapella hyökkääjiä vastaan: "Halusin suojella äitiä"

1:20
Kaikki tallentui valvontakameran nauhalle.

Perheenäiti Tamika Reid koki kauhunhetkiä Indianassa Yhdysvalloissa, kun neljä miestä hyökkäsi hänen kotiinsa.  

Ainakin kolmella neljästä miehestä oli aseet ja heidän kasvonsa oli peitetty. 

Tunkeutuminen tallentui olohuoneen valvontakameraan. Poliisi julkaisi videon, koska tekijöistä kaivataan johtolankoja. 

Miehet tunkeutuivat perheen kotiin kello 10.30 viime keskiviikkoaamuna. Äiti kertoo olleensa kauhuissaan muutenkin, mutta etenkin siksi, koska perheen lapset olivat kotona. 

Poika heitteli leluilla

Ainakin yksi huppariin pukeutuneista miehistä laukaisi aseensa sisälle rynnätessään. Perheen 5-vuotias David-poika ei tätä säikähtänyt. Hän yritti tapella hyökkääjiä vastaan ja heitteli heitä leluilla. 

– Hän yritti lyödä heitä. Minä yritin vain saada hänet ulos talosta, ennen kuin he tekevät jotain pojalleni, Reid kertoo. 

David kertoo, että hän yritti suojella äitiään. Pienen pojan uhkarohkeasta käytöksestä huolimatta, kukaan ei onneksi loukkaantunut, ja miehet poistuivat talosta viemättä mitään. 

– Ihmiset sanovat, että tämä pieni poika oli hyvin rohkea ja niin hän olikin. Mutta kenenkään pienen pojan ei pitäisi kokea tuollaista tilannetta. On tärkeää, että saamme tekijät vastuuseen, Christine Karsten South Bendin poliisista kertoo. 

Poliiseilla ei ole epäiltyjä, eikä motiivista ole tietoa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja