11-vuotias poika karkotti kolme kotiinsa murtautunutta miestä viidakkoveitsen avulla: ”Ei ollut aikaa ajatella tai olla peloissaan”

Ryöstöyritys pahasti pieleen –  kuski puolustautuu viidakkoveitsellä 1:04
Video ei liity artikkelin tapaukseen: Ryöstöyritys pahasti pieleen – kuski puolustautuu viidakkoveitsellä

11-vuotias poika joutui keskelle painajaismaista tilannetta Yhdysvalloissa Pohjois-Carolinan osavaltiossa. Hän oli yksin kotona, kun kolme miestä murtautui sisään.

Braydon Smith kertoo, että yksi taloon murtautuneista miehistä nappasi sisältä löytämänsä ilmakiväärin. Hän otti 11-vuotiaan Braydonin puhelimen ja pakotti pojan makuuhuoneen kaappiin. Poliisin mukaan miehet ryhtyivät tämän jälkeen penkomaan taloa, kertoo ABC News.

– Ei ollut aikaa ajatella tai olla peloissaan. Nappasin viidakkoveitseni seinältä ja löin häntä. Tiesin, että minun täytyi toimia sillä hetkellä, Braydon kuvailee.

Viidakkoveitsestä saanut mies potkaisi lasta päähän

Viranomaisten mukaan Braydon lähestyi tunkeilijaa takaapäin ja iski häntä päähän. Braydon kertoo tienneensä, ettei ilmakivääri ollut ladattu. Niinpä hän uskalsi ”antaa tunkeilijoille kyytiä”.

Iskun jälkeen mies potkaisi Braydonia päähän ja yritti haalia mukaansa television ja pelikonsolin. Tässä vaiheessa hän kuitenkin huomasi vuotavansa runsaasti verta. Mies pudotti tavarat ja kaikki kolme tunkeilijaa pakenivat paikalta.

"Sinun olisi parempi hankkia työ kuin murtautua toisten taloihin"

Tapaus sattui 14. kesäkuuta, ja haavoittunut mies pidätettiin pari päivää myöhemmin. Mies ehti kuitenkin saada sairaalahoitoa ennen pidätystä. Kahta muuta miestä ei ole toistaiseksi saatu kiinni.

– Sinun ei olisi pitänyt tehdä, mitä teit. Sinun olisi parempi hankkia työ kuin murtautua toisten taloihin, Braydon kertoo terveisensä murtomiehelle.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: ABC News.

Lue myös:

    Uusimmat