Karmiva tilanne huoltoasemalla: Mies yritti kidnapata 11-vuotiaan – ystävät pelastivat heittämällä kuumaa kahvia hyökkääjän päälle

Kolme nuorta tyttöä pelastautui toverinsa hyökkääjän kynsistä heittämällä kuumaa kahvia hänen päälleen Michiganissa Yhdysvalloissa, kertoo ABC12.

11–14-vuotiaat tytöt olivat poistumassa bensa-aseman kaupasta perjantai-iltana, kun mies nappasi yhtä tytöistä, 11-vuotiasta Allison Eickhoffia, hiuksista ja yritti kidnapata hänet.

– Kolme muuta tyttöä potkivat, löivät ja heittivät kuumaa kahvia hänen päälleen, Millingtonin poliisin tiedotteessa kuvaillaan uhkaavaa tilannetta.

Poliisin mukaan 22-vuotias epäilty mies oli seurannut tyttöjä päivän aikana. Poliisit pidättivät miehen nopeasti tapauksen jälkeen ja ABC Newsin mukaan häntä syytetään kahdesta seksuaalirikoksesta, vapaudenriistosta ja pahoinpitelystä.

Isä neuvoi tyttäriään puolustautumaan

Teinitytöt kertoivat paikalliselle medialle hyökkäyksestä tapahtuman jälkeen.

– Hän oli siskoni takana, joten huusin Allisonille. Sitten hän hyökkäsi, Allisonin 13-vuotias sisko Lauren Eickhoff kertoi.

Siskokset ja heidän kaksi ystäväänsä kertoivat toimineensa tilanteessa niin, kuten heille oli opetettu. Isä oli neuvonut heitä puolustautumaan henkeä uhkaavassa tilanteessa.

– Otin juomani ja heitin sen hänen päähänsä ja yritin lyödä häntä kasvoihin, Lauren kertoo pikkusiskonsa puolustamisesta.

Hyökkääjä päästi lopulta irti Allisonista, mutta yritti sen jälkeen käydä siskosten 14-vuotiaan ystävän kimppuun. Lopulta tytöt saivat hyökkääjän päästämään irti 14-vuotiaasta, juoksivat läheiselle hotellille ja soittivat paikalle apua.

Lue myös:

    Uusimmat