Lapset olivat estää suosikkiyhtyeen paluun

Laulaja Gwen Stefani paljastaa epäröinneensä No Doubt -yhtyeen paluuta.

Gwen Stefani kertoo US Vogue -lehden haastattelussa, ettei No Doubtin paluu ollut millään tavalla itsestään selvää. Stefani murehti perhe-elämänsä kärsivän kiireisten levytysaikataulujen ja kiertueen takia.

– Menin studioon murehtien sitä, etten pysty siihen tarpeeksi hyvin. Samalla pelkäsin jääväni paitsi kotona tapahtuvista asioista ja siitä, etten ehtisi laittaa lapsiani nukkumaan. Tunsin itseni niin syylliseksi, Stefani kertoo.

– Ajattelin pettäväni yhtyetoverini, ja ajattelin pettäväni perheeni. Samalla pelkäsin pettyväni itseeni. Aika on niin arvokasta.

Stefanin mukaan äitiys on kasvattanut laulajaa ihmisenä. Lasten kasvaminen on tuonut mukanaan uusia haasteita, jotka vaikuttavat elämään joka päivä.

– Äitinä oleminen on ihanaa, mutta se ei ole ihan sellaista kuin ajatellaan. Aluksi elämä ei muutu juuri ollenkaan. Lasten kasvaessa haasteet kasvavat; heillä alkaa koulu, heidän pitää selvitä ensimmäisestä luokasta ja oppia lukemaan. Perheen perustamisen jälkeen on pakko sukeltaa hieman syvemmälle aikuisten maailmaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat