Lapsen tukkaan juuttui 150 lelupalloa – yhdysvaltalaisäiti julkaisi kuvan karmeasta hiussotkusta

Nämä ongelmat ymmärtää vain ihminen, jolla on paksut hiukset 0:55
Näihin asioihin samaistuu ihminen, jolla paksut hiukset. Katso leikkimielinen video!

Tyttären tukkaan takertuneet lelupallot aiheuttivat äidille päänvaivaa, kertoo Daily Mail -sivusto.

Pennsylvanialainen perheenäiti Lisa Hoelzle julkaisi 11. tammikuuta Facebookissa kuvan 6-vuotiaasta tyttärestään, jonka hiuksiin oli takertunut yhteensä 150 Bunchems-lelupalloa. Ne ovat pehmeitä, toisiinsa takertuvia pieniä tarranauhamaisesta aineesta tehtyjä palloja, joista voi rakentaa esimerkiksi eläinhahmoja. Tuohtunut äiti kertoo, että hänellä ja hänen miehellään meni yhteensä 20 tuntia saada kaikki pallot irti.

Lisalla on 6-vuotiaan kaksostytöt Abigail ja Noah. 8. tammikuuta Noah päätti kesken leikkien kaataa laatikollisen Bunchems-palloja Abigailin päälle. Noahin mielestä se oli ilmeisesti ollut hauska jäynä.

15 palloa irti kolmessa tunnissa

Lisa ei ollut samaa mieltä. Hän kuvailee kokeneensa ”joka äidin kamalimman painajaisen”. Hän julkaisi kuvan tytön takkuisista hiuksista Facebookissa, koska hän halusi varoittaa muita vanhempia vastaavanlaisesta tilanteesta. 

– Meni kolme tuntia, että sain 15 palloa irti.

Äidille uneton yö

Kun Lisan mies Dan tuli kotiin, he jatkoivat hiustenselvittelyoperaatiota. He hakivat Bunchems-palloista tietoa netistä ja saivat tietää, että monelle muullekin oli käynyt hassusti takertuvien lelupallojen kanssa.

– Yhtäkkiä kello olikin jo yksi yöllä eikä Abigil jaksanut millään pitää silmiään auki. Hän nukkui niin, että hänen päänsä oli sylissäni. Siten pallot eivät menisi vielä entistä enemmän sotkuun. Mutta minä en voinut nukkua, hän kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hiusten leikkaaminen ei käynyt päinsä

Lisa kertoo, että hiusten leikkaaminen ei ollut vaihtoehto. Abigailin hiuksista tulisi niin lyhyet. 

Abigail otti tilanteen hyvin ja kesti koettelemukset. Kun hän alkoi valittaa sotkuisista hiuksistaan, isoäiti toi hänelle tikkarin.

Sotkun selvittäminen kesti 20 tuntia

Meni yhteensä 20 tuntia, että sotku saatiin selvitettyä. Apuna oli hiuksille tarkoitettu öljy ja takut selvittävä kampa. Sen jälkeen Lisan sormenpäät olivat turvoksissa. Hän on kuitenkin iloinen, että tilanne on nyt ohi. 

Kun pallot oli saatu irti, Abigail oli kylvyssä yli tunnin ja antoi hiustenhoitoaineen vaikuttaa niin, että hiukset saataisiin myöhemmin kammattua takuttomiksi.

– Emme tule koskaan unohtamaan tätä todella traumaattista kokemusta, Abigail kirjoittaa.

Paketissa varoitetaan asiasta

Abigail otti yhteyttä tuotetta valmistavaan Spin Master -yritykseen ja valitti tapahtuneesta. Yrityksen mukaan paketissa on varoitus, että pallot voivat sotkeutua hiuksiin. Yritys kommentoi asiaa Daily Mailille lisäksi sanomalla, että vanhempien tulisi ymmärtää, että pallot on tarkoitus kiinnittää vain toisiin palloihin. Tuotetta ei enää valmisteta, mutta niitä on edelleen myynnissä.

Abigailin mielestä varoitus ei ollut tarpeeksi painokas. Lisäksi hän on sitä mieltä, että Spin Masterin nettiin lataama ohjeistus pallojen poistamisesta saa koko homman näyttämään liian helpolta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat