Askartelulelu voi pilata lapsesi hiukset – myydään myös Suomessa

Vihaisten vanhempien mukaan tämä askartelulelu sopii lahjaksi sellaiselle lapsiperheelle, jolle lahjan antaja ei toivo mukavia hetkiä.

Oletko kuullut Bunchemseista, entä Clingabeezeistä? Ne ovat leluja, jotka on tarkoitettu askarteluun – ja joista on paljon harmia lapsiperheiden hiustenhoidossa, kertoo Yahoo!-sivusto.

Askartelupakkaukset sisältävät tarranauhamaisesta aineesta tehtyjä palloja, joista voi koota erilaisia hahmoja. Pallerot muuttuvat kuitenkin ongelmaksi, jos niitä joutuu hiuksiin: ne sotkeutuvat ja jäävät tiukasti kiinni.

Bunchems-askartelupakkauksia myydään myös Suomessa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Twitter-käyttäjä Miranda Hansen jakoi hiusongelmasta kuvia jo 2015. Wall Street Journal -lehden mukaan askartelupallerot olivat tuon vuoden joululahjahitti. Bunchems julkaisi elokuussa 2015 ohjeen pallojen irrottamiseen: käytä kasviöljyä tai hoitoainetta, hiero sitä hiuksiin ongelma-alueelle ja kampaa pallojen alle jääneet, suorat hiukset. Liu'uta sitten pallo hiusta alas latvaan asti, ohje neuvoo.

Tänä vuonna ongelma näyttää kuitenkin toistuneen: suurista hiustakuista kuvia Twitterissä jakanut OlivaMochuela ilmoitti, että lelut ovat täydellinen lahja sellaiselle lapsiperheelle, jota lahjan antaja vihaa.

Amazon-verkkokaupan vihaiset arvostelijat ovat samaa mieltä ja kuvailevat, miten pallojen irrottaminen lapsen hiuksista on kestänyt pahimmillaan yli kaksi tuntia. Osa vanhemmista on luovuttanut ja vain leikannut lapsen hiukset pois.

***Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja