Laiho: En ole koskaan telttaillut Bodominjärvellä

Children of Bodomin Blooddrunk-albumin nousua Yhdysvalloissa listasijalle 22 voi luonnehtia bändin lopulliseksi kansainväliseksi läpimurroksi.

Bodom-pomo Alexi Laiho on joutunut ulkomailla lukemattomia kertoja vastaamaan kysymykseen bändin nimestä. Että mikä ihmeen Bodomin lapset? Kuka tai mikä tämä Bodom oikein on?

Viime vuonna nettilehti Modern Guitars Magazinen toimittaja Brian D. Holland oli jo niin valveutunut, että tunsi Children Of Bodom -nimeen liittyvät synkät tapahtumat. Holland halusi kuulla, miten nimi vaikuttaa bändin musiikkiin.

– Meidän musiikkimme ei viittaa Bodominjärven murhiin. Bändin nimi kyllä tulee sieltä, mutta eihän meillä ole aiheesta kuin yksi kappale jokaisella albumilla, Laiho vastaa.

– Me emme siis yritä kertoa, mitä Bodominjärvellä tapahtui kesäkuussa 1960. Me teemme tarinoita siitä, mitä siellä on mahdollisesti voinut tapahtua. Ja mitä siellä sitten tapahtui, se on edelleen täydellinen mysteeri. Sitä voi miettiä ja vielä kerran miettiä, mutta kukaan ei koskaan saa selvitettyä mitä todella tapahtui, Laiho kertaa toimittajalle Bodominjärven vuosikymmenten takaisia tapahtumia.

Children Of Bodomin järviaiheisia lauluja ovat Bastards Of Bodom, Bodom Beach Terror, Silent Night, Bodom Night ja Bodom After Midnight.

Laiho on Espoossa syntynyt ja tekee kotikaupunkinsa järvestä tällaisia lauluja. Holland kysyi aiheellisesti, onko Alexi Laiho koskaan telttaillut Bodominjärven rannoilla.

– En kertaakaan, mutta muuten olen viettänyt siellä paljon aikaani. Se on mahtava paikka. Siellä on hienot rannat ja grillaamispaikkoja ja niin edelleen. Ehkä minä vielä jonain päivänä teen sinne telttaretken, Alexi Laiho vastaa.

(MTV3–STT)

Lue myös:

    Uusimmat