Mainos

Laihialla raju rallionnettomuus

Kuusi ihmistä on loukkaantunut rallikilpailuissa sattuneessa ulosajossa Laihialla.

Kuusi henkilöä on loukkaantunut rallikilpailuissa sattuneessa ulosajossa Laihialla illansuussa. Loukkaantuneista kaksi on noin kymmenvuotiaita lapsia. Radalta ulos ajanut kuljettaja selvisi vammoitta.

Päivystävän palomestarin Jarmo Peltosen mukaan toinen lapsista ja yksi aikuinen on loukkaantunut vakavasti, mutta kummallakaan ei ole hengenvaaraa. Muiden vammat ovat lievempiä.

Loukkaantuneista kolme vietiin hoidettaviksi Vaasan keskussairaalaan, kolme Seinäjoen keskussairaalaan.

Onnettomuus sattui hieman kello 18:n jälkeen Torstilantiellä noin kymmenen kilometrin päässä Vaasa-Tampere-valtatiestä. Auton kuljettaja ei onnistunut kääntymään suoraa tiejaksoa seuraavassa T-risteyksessä, vaan ajoi ulos tieltä noin kahdenkymmenen hengen katsojaryhmään.

Poliisi: Turvajärjestelyt ilmeisesti kunnossa

Laihialla ajettiin tänään ralliautoilun nuorten SM-osakilpailuja. Onnettomuuteen joutunut kuljettaja osallistui erikoiskokeeseen 6.

Poliisi tutkii onnettomuuden syitä. Ainakaan vielä ei ole käynyt ilmi, että turvallisuusmääräyksiä olisi laiminlyöty.

- Ei tässä vaiheessa ainakaan ole tiedossa, että olisi mitään väärin tehty. Kuljettaja menetti auton hallinnan, mutta syytä siihen ei vielä pystytä sanomaan. Vauhtihan on aina tämmöisissä kilpailuissa kova, mutta pitää tutkia myös, onko autossa ollut vikaa, kertoi paikalla ollut vanhempi konstaapeli Pekka Kupari.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.