Lähteet: Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin avioliitto päättyi jo maaliskuussa

Unelmaparin avioliiton rakoilemisesta on huhuiltu jo toukokuusta lähtien.

Hollywoodin kultakaksikon, laulaja Jennifer Lopezin, 54, ja näyttelijä Ben Affleckin, 51, avioliitto on ollut ohi jo maaliskuusta lähtien, lähteet kertovat Page Sixille.

Huhut rypyistä rakkaudessa alkoivat kiertää toukokuussa, kun Affleck jättäytyi pois tapahtumista, joihin pari aikaisemmin ilmaantui rinta rinnan.

Pian myös Lopezin toiminta alkoi herättää hälytyskelloja, kun laulajattaren fanit huomasivat kaunottaren tykänneen Instagram-julkaisusta, joka koski epäterveiden suhteiden vaaroja.

Tämän jälkeen Lopez ilmoitti myös peruvansa kesälle suunnitellun This Is Me… Live -kiertueensa. Syyksi tälle Lopez kertoi tahtovansa viettää aikaa perheensä, lapsiensa ja läheistensä kanssa.

– Sydämeni särkyy, kun joudun tuottamaan teille pettymyksen. Tiedättehän, etten tekisi tätä, ellen uskoisi sen olevan täysin välttämätöntä, Lopez kirjoitti faneilleen.

Toukokuun lopulla lähde kertoi Page Sixille Affleckin ’’tulleen järkiinsä’’ hänen ja Lopezin lyhyehköstä avioliitosta, ja tahtovansa lopettaa sen.

Kesäkuussa Lopez suuntasi etsimään itseään Italiaan sillä välin, kun Affleck tyhjensi tavaransa pariskunnan myynnissä olevasta 60 miljoonan dollarin arvoisesta kartanosta. 

Lisää bensaa tuleen aiheutti Affleckin viime viikonloppuinen vierailu ex-vaimo Jennifer Garnerin luona.

Affleckin, Lopezin ja Garnerin parisuhdesekamelska on kestänyt jo toista vuosikymmentä; Lopez ja Affleck olivat kihloissa ennen Affleckin avioliittoa Garnerin kanssa. 

Draamaisan avioeron jälkeen Affleck avioutui Lopezin kanssa vuonna 2023. Garner ja Affleck olivat naimisissa vuodesta 2005 vuoteen 2018, ja saivat tuona aikana kolme lasta.

Lue myös:

    Uusimmat