Erohuhujen keskellä oleva Jennifer Lopez peruu kesäkiertueensa

Jennifer Lopezin kiertue ei toteudu tänä kesänä.

Yhdysvaltalaismuusikko-näyttelijä Jennifer Lopez  peruu kesän kiertueensa, kertoo People. Live Nation ilmoitti This Is Me...Live -kiertueen perumisesta perjantaina 31. toukokuuta. Syyksi kerrottiin, että Lopez "ottaa aikaa ollakseen yhdessä lastensa, perheensä ja läheisten ystäviensä kanssa". 

Lopez julkaisi myös omilla nettisivuillaan asiasta lausunnon, jossa kertoi päätöksen olleen vaikea. 

– Olen sydänsuruissa ja murtunut siitä, että petin teidät. Tiedättehän, etten tekisi tätä, jos en pitäisi sitä ehdottoman välttämättömänä, laulaja totesi. 

– Lupaan, että korvaan tämän teille ja tulemme olemaan yhdessä taas. Rakastan teitä kaikkia niin paljon. Ensi kertaan...

Kiertueen oli alunperin tarkoitus alkaa kesäkuussa ja päättyä elokuussa. Kiertue olisi järjestetty Lopezin viimeisimmän, helmikuussa ilmestyneen This Is Me...Now -levynsä tiimoilta. 

Ilmoitus kiertueen peruuttamisesta seuraa jo usean viikon ajan velloneita huhuja, joiden mukaan Lopezin avioliitto näyttelijä Ben Affleckin  kanssa olisi kriisissä. Pariskunta kuvattiin yhdessä edellisen kerran torstaina 30. toukokuuta heidän ollessaan matkassa Affleckin tyttären valmistujaisjuhliin, mutta lähteiden mukaan he olisivat eläneet erillään jo tovin. 

Lopez ja Affleck olivat ensi kertaa yhdessä ja kihlautuivat 2000-luvun alussa, mutta erosivat vuonna 2004. Pari rakastui toisiinsa uudelleen vuosia myöhemmin ja he menivät naimisiin vuonna 2022. 

Lue myös:

    Uusimmat