Lähipiiri ylistää Clooneyn tulevaa vaimoa: Kaunis ja älykäs

Viikonloppuna juhlittavat näyttelijä George Clooneyn häät tulevat olemaan iso seurapiiritapahtuma Italiassa.

Hurmurinäyttelijä George Clooneyn, 53, ja Amal Alamuddinin häitä juhlitaan Venetsiassa viikonloppuna. Häähuuman kunniaksi Hello!-lehti on koonnut yhteen lähipiirin kommentit Clooneyn tulevasta vaimosta.

Ihmisoikeusasianajajana työskentelevä Alamuddin on seurustellut Clooneyn kanssa noin vuoden verran ja pari kihlautui huhtikuussa.

Clooneyn ikionnellinen äiti Nina, 74, kehui poikansa tulevaa vaimoa jo parin huhtikuisen kihlauksen aikoihin.

–Amal on ihana tyttö. Pidän hänestä todella paljon. Emme yllättyneet yhtään, kun he kertoivat kihlauksestaan. Emme voisi olla onnellisempia heidän puolestaan, Nina -äiti kommentoi.

– Älyllisellä tasolla he ovat tasavertaisia. Se on hyvin tärkeää Georgelle. Amalin elämä ei voisi olla kauempana Hollywoodin elämäntyylistä.

Onko Amal yhtään samantyylinen, kun Georgen aiemmat naiset?

– Voi hyvänen aika, ei ollenkaan! Hän on asianajaja, hyvin fiksu nainen ja uransa huipulla.

Myös Clooneyn isä Nick Clooney on innoissaan liitosta.

– Minä ja vaimoni olemme molemmat niin iloisia ja innoissamme tästä. Amal on herttainen tyttö.

Näyttelijä Julia Roberts puolestaan on kuvaillut Amalin olevan ”kaunis ja fiksu”. Lisäksi Roberts halusi korostaa sitä, miten onnellinen hän on nähdessään Clooneyn onnellisena.

Amalin pomo Mark Stephens kehuu naista hänen älykkyydestään ja itsenäisyydestään ja ylpeä on myös samassa firmassa työskentelevä Robin Jackson.

–  Amal on ollut alusta asti aivan ihana. Hän jaksaa aina piristää kaikkien päivää.

Nyt näyttää vakaasti siltä, että viime vuosien varrella tyttöystävää tiuhaan vaihtanut Clooney on vihdoin asettumassa aloilleen. Clooney on ehtinyt seurustella lukuisten kaunotarten, kuten Stacy Keiblerin, Lisa Snowdonin, Sarah Larsonin ja Elisabetta Canalisin kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat