Lähes puolta SM-liigan seuroista uhkaa konkurssi – Petteri Sihvonen taustoista: "Yhtä kaikki, äärimmäisen huolestuttava tilanne"

13:28
Liigan karut taloustiedot, Ilveksen kiihtyvä alamäki ja puhuttavat aikalisät – Liigaviikko tiivistää viikon puheenaiheet

MTV Urheilun selvityksen mukaan peräti kuuden jääkiekon SM-liigaseuran toiminta uhkaa loppua, jos nykyiset koronarajoitukset jatkuvat ja kausi pelataan päätökseen tyhjille katsomoille. Petteri Sihvonen pohtii, että riittävätkö nykyiset avustukset kriisin ratkomiseen.

MTV Urheilun tekemä tuore selvitys paljasti, että SM-liigaseurojen konkurssiuhka on hyvin todellinen. Peräti kuuden seuran toimistolta tunnustettiin, että toiminta uhkaa päättyä, jos nykyiset rajoitukset jatkuvat ja kausi pelataan päätökseen tyhjien katsomojen edessä.

Myös SM-liigan hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen myöntää, että tilanne on ”erittäin akuutti”.

MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen pohtii sitä, missä eri seurat tarkalleen menevät. 

– Kyllähän tuo kuulostaa kovalle, kun kuutisen seuraa on ilmoittanut, että ne ovat konkurssin partaalla ja kun puhutaan päivistä tai viikoista. Se on toki arvailun varassa, että mikä se tarkka totuus on. En sitten tiedä, että onko tässä pyrkimys vaikuttaa valtiovaltaan vai mitä. Yhtä kaikki, äärimmäisen huolestuttava tilanne, Sihvonen sanoo Liigaviikko-ohjelmassa.

Mitä nyt vaaditaan, että kriisiin saataisiin edes jonkinlainen helpotus? Lisää aiheesta jutun yläreunan videolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja