Lähes miljoonan euron arvoinen talo voi olla yhden onnekkaan vain 16 eurolla – ja erinomaisella kirjeellä

17:09
Miten asuntokauppa käy Suomessa? Katso aiheesta keskustelua videolta.

Kanadalaisnainen on pistänyt pystyyn kilpailun, jossa voi voittaa luksustalon parhaimmalla kirjoituksella. Aiheesta uutisoivat muun muassa The Star ja CTV News.

Kiinnostaisiko lähes miljoonan euron kartano Kanadan Albertasta? Se voi nyt olla yhden onnekkaan kynäniekan vain 25 Kanadan dollarilla, noin 16 eurolla.

Kanadalainen Alla Wagner on nimittäin laittanut pystyyn kisan, jossa palkintona voi voittaa hänen Millarvillessä, maalla sijaitsevan kartanonsa. 

Luksuskodista avautuu näkymä vuoristoon ja läheiselle lammelle, ja tilaa on reilun 464 neliön edestä. Talo on rakennettu vuonna 2011, ja sen arvoksi on arvioitu noin 1,7 miljoonaa Kanadan dollaria, noin 925 000 euroa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Se tulee olemaan lopussa kaunis tarina"

Wagner on kärsinyt jo jonkin aikaa terveysongelmista, joiden takia hän joutuu luopumaan rakkaasta kodistaan. Viiden kuukauden aikana nainen ei kuitenkaan saanut yhtään järkevää tarjousta kartanosta, joten hän päätti järjestää kirjoituskilpailun.

Idean kisaan nainen sai tyttäreltään, kun tämä kertoi hänelle vastaavasta tapauksesta aiemmin Yhdysvalloissa.

Kilpailun Wagner pisti pystyyn Facebookissa tammikuun alussa. Osallistumisaikaa on yhteensä kolme kuukautta.

– Vain se, että yksi perhe, joka päätyy tähän taloon ja tekee tästä heille kodin ja on onnellisia täällä, niin onnellinen kuin minäkin olen ollut, niin tiedän, että lopussa on kaunis tarina, Wanger kommentoi The Starille.

Näin voi osallistua

Kuka tahansa voi osallistua kisaan lähettämällä naiselle 25 Kanadan dollaria osallistumismaksuna sekä esseen, jossa kertoo, miksi olisi paras uusi omistaja talolle. Esseen, kirjeen tai kirjoituksen maksimipituus on 350 sanaa.

Wagner toivoo saavansa kisaan osallistujia 68 000, jotta hän pystyy kattamaan talon hinnan. Osallistujista valitaan ensin 500 parasta, joista riippumattomien tuomareiden paneeli valitsee voittajan.

Ehtoja kisassa kuitenkin on. Jos osallistumismaksujen hinta ei kohoa yhtä korkealle kuin kartanon myyntihinta tai ostaja löytyy ennen kisan loppua, se perutaan kokonaisuudessaan.

Jos kisa peruuntuu, Wagner on luvannut palauttaa kaikkien osallistujien osallistumismaksut.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Facebook, FoxNews, The Star, CTV News 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja