Lähes ilman aivoja syntynyt poika kiittää kaikesta saamastaan tuesta – lähetti koskettavan joulukortin somessa

Floridalainen Jaxon Buell on pieni poika, joka syntyi lähes ilman aivoja. Hurjasti tukea sosiaalisessa mediassa saanut pieni taistelija kiittää perheineen tukijoitaan joulukortin muodossa.

Jaxon Buellille ei annettu paljon toivoa hänen syntyessään, sillä hänen aivoistaan puuttui valtava osa. Jaxon on kuitenkin kehittynyt uskomattoman hyvin tilaansa nähden. Kun Jaxonin vanhemmat kertoivat poikansa tarinan julkisuudessa, osoittivat ihmiset valtavasti tukea perheelle.

Joulun kunniaksi perhe päätti kiittää tukijoitaan sosiaalisessa mediassa joulukortin muodossa. Jaxonille perustetulla Facebook-sivulla on yli 300 000 tykkääjää ympäri maailmaa.

– Halusin lähettää joulukortin koko maailmalle minulta, äidiltäni sekä isältäni. Kiitos, kun tuette minua! Toivotan perheeltäni hyvää joulua, mukavia lomapäiviä ja onnellista uutta vuotta! joulukortissa kirjoitetaan.


Vuoden ja kolme kuukautta vanha Jaxon Buell on elänyt paljon kauemmin kuin asiantuntijoiden mukaan oli alunperin edes mahdollista. Jaxonin sairaus on hyvin harvinaislaatuinen.

Jaxon kommunikoi Today.com-sivuston mukaan vanhempien mukaan kokoa jan voimakkaammin, luo jo hyvin katsekontaktia ja kannattelee päätään. Myös pojan liikkuvuus on isän mukaan koko ajan parantunut. Jaxon osaa jo sanoa sanat "äiti" ja "isä". Hän myös hymyilee ja seuraa kiinnostavia asioita sekä tarttuu leluihinsa.

Jaxonia syötetään letkun kautta, mutta silloin tällöin hän on saanut maistaa hyvin pieniä annoksia ruokaa. Isän mukaan hän on ollut hyvin mielissään maistamistaan ruoista.

Lähde: Facebook, Today.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja