Mainos

Äidin ideasta hitti: Halinappi auttaa ikävöivää lasta ensimmäisinä koulupäivinä

Äidin yksinkertainen oivallus auttoi hänen poikaansa pääsemään yli koulun alkuun liittyvästä jännityksestä ja ikävästä. Nyt myös muut äidit ovat saaneet halinapista apua lastensa ongelmiin.

Ensimmäinen päivä päivähoidossa tai koulussa voi olla täynnä tunteita niin lapsilla kuin vanhemmillakin. Lapsille uuteen tilanteeseen voi liittyä monenlaisia pelkoja ja ikävää. Brittiäiti keksi kuitenkin täydellisen tavan, jonka myötä erossa olo tuntuu kaikkien mielestä paremmalta.

Kolmen lapsen äiti Louise Mallett kertoo Facebookissa julkaisemassaan kuvassa yksinkertaisesta ideastaan. Hänen nuorin poikansa, 4-vuotias Max, oli aloittamassa ensimmäistä kokonaista koulupäiväänsä parin sopeutumisaamun jälkeen.

Jo puolikkaiden sopeutumispäivien aikana Max kertoi itkeneensä, kun hän ikävöi äitiä. Äiti aisti myös tänä aamuna pojan tunteiden olevan pinnassa, joten he juttelivat ja saivat idean.

– Keksimme idean, että molemmilla meillä olisi sydän ja jos painamme sitä, se lähettää toiselle halauksen, äiti kertoo julkaisussaan.

Yksinkertainen halinappi syntyi parista käteen piirretystä sydämestä.

– Se todella toimi! Piirsin meidän molempien käsiin sydämet ja annoin vielä ylimääräisen hänen käsivarteensa, jos kämmenessä oleva kuluisi pois. ”Latasimme” sydämet pitämällä kädestä kiinni koulumatkalla.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tulleessaan hakemaan Maxia koulusta, kysyi poika innokkaana, oliko äiti saanut kaikki hänen lähettämänsä halaukset ja äiti vastasi kyllä.

– Hän myös sanoi ”painoin sitä pitkään, äiti, mutta en itkenyt”, kertoo Mallet.

Alun perin Mallet jakoi suloisen ideansa The Motherboard nimiselle Facebook-sivulle, joka on brittiläisten äitien tukiyhteisö. Monien muidenkin äitien lapset ovat kärsineet samankaltaisista ongelmista, kun kouluvuosi on juuri alkanut. Yhteisön äidit ihastuivat suloiseen ideaan heti.

Monet äidit ovat kertoneet yhteisössä kokeilleensa myös halinappeja, ja se on toiminut myös heidän lapsillaan ensimmäisinä koulupäivinä. Ihana idea on saanut äideiltä paljon kiitosta.

Lähteet: ScaryMommy, The Motherload, Facebook

***

12:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.