Syöpä tuhosi kahden lapsen äidin kasvot – elinaikaa ei ole paljon: "Yksikään Disney-hahmo ei kasvanut sankariksi vanhempaansa menettämättä"

Suuresta perheestä unelmoinut tuore äiti ei tule näkemään lastensa kasvamista.

Katso yllä olevalta videolta, miltä melanooma näyttää.

Yhdysvaltalaisella 34-vuotiaalla perheenäidillä on mahdollisesti enää muutama kuukausi elinaikaa. Viimeiset päivänsä Kim Debling elää kasvot ruhjotun näköisinä – syöpä on muuttanut ne täysin.

Tapauksesta kertovat muun muassa Metro UK sekä LADbible.

Vakavasti sairaan naiset pienet lapset eivät tule äitiään muistamaan. Sen Kim kokee huojennuksena. 

Yksikään Disney-hahmo ei kasvanut sankariksi vanhempaansa menettämättä. En halua lasteni tutustuvan minuun, jotta voin säästää heidät kamalalta menetykseltä, Kim sanoo.

Lähestyvästä kuolemasta huolimatta Kim aikoo olla paras mahdollinen äiti lapsilleen niin kauan kuin hänellä on siihen mahdollisuus.

Ihottuma ei osannut huolettaa onnellista


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Kim huomasi muutoksia ihossaan marraskuussa 2015. Hän odotti miehensä Steven kanssa hartaasti toivottua ensimmäistä lastaan, kun Kimin vyötärölle ilmaantui punaista ihottumaa. Ilosta sokaistunut tuleva äiti ei osannut siitä huolestua.

Vasta kun ihottuma levisi vatsan alueelta reisiin, hälytyskellot alkoivat soida.

– Sain yleislääkäriltä voidetta, sillä hänkin luuli, että kyseessä on vain ikävä ihottuma, Kim kertoo.

Rasvat eivät auttaneet. Maaliskuussa 2016 Kimin ihosta otettiin näytepala. Se kertoi karun totuuden: nuorella naisella oli syöpä, Non-Hodgkinin lymfooman harvinainen alamuoto. Sen oireita ovat kohoava ja kutiava ihottuma sekä turvonneet imusolmukkeet.

Ainoa lohduttava asia oli, että syövän uskottiin paranevan hyviksi todetuilla hoitomuodoilla.

Suuren ilon jälkeen murskaavia uutisia


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Viimeisen hoitokerran jälkeen Kim huomasi jälleen olevansa raskaana. Hän oli aina toivonut suurta perhettä, eikä olisi voinut olla uutisesta iloisempi.

Ilo vaihtui pian järkytykseen. Vain päivä raskausuutisen jälkeen Kim tunsi patin nivusissaan. Syöpä oli palannut. Ja tällä kertaa se ei ollut parannettavissa.

Hänelle on annettu elinaikaa enintään viisi vuotta, mikäli hän pääsee uuteen kantasolusiirtohoitoon. Mikäli ei, Kim saa viettää hartaasti toivomansa perheen kanssa vain muutamia kuukausia.

– Ajatus siitä, että Steve tulee jäämään yksinhuoltajaisäksi, murskaa sydämeni, Kim sanoo.

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja