Mainos

Kuolemansairaan pikkupojan perhe halusi piristää häntä – nyt Halloween-kortteja tulee ympäri maailmaa

Alun perin perhepiirille tarkoitettu Facebook-sivu on saavuttanut jo maailmanlaajuista huomiota. Lähes tuhat ihmistä on ilahduttanut amerikkalaista pikkupoikaa Halloween-kortilla.

Seitsemänvuotias Brock sairastaa aggressiivista aivosyöpää. Mainessa, Yhdysvalloissa asuvalla pojalla diagnosoitiin glioblastooma helmikuussa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Viimeisin magneettikuvaus osoitti, että hänellä on enemmän kasvaimia aivoissa ja selkärangassa, ja nuo kasvaimet alkavat aiheuttaa hänen keholleen ongelmia, kertoo pojan äiti Brittney Horton.

Piristääkseen Brockia tämän perhe pyysi sosiaalisessa mediassa ihmisiä lähettämään pojalle Halloween-kortteja. Alun perin pieneksi tarkoitettu piristysyritys paisui kuitenkin maailmanlaajuisiin mittakaavoihin. Brock on saanut tähän mennessä jo lähes tuhat erilaista korttia, pakettia ja onnentoivotusta.

– En odottanut, että niitä olisi näin monta. Odotin ehkä muutamaa sataa, en todellakaan tätä, äiti kertoo.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä on todella jännittävää ja hän on iloinen. On voinut huomata, ettei hän ole ollut parhaimmillaan, mutta tämä on todellakin piristänyt häntä. Se on saanut hänet hymyilemään paljon enemmän.

Brock on saanut kortteja lähes kaikista Yhdysvaltojen osavaltioista, mutta myös Ranskasta, Englannista, Singaporesta ja jopa kauempaa.

Pojalle perustulla "Team Brock"-nimisellä Facebook-sivustolla on julkaistu kuvia perheen saamista Halloween-korteista ja pojan reaktioista.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Perhe, ystävät ja vapaaehtoiset aikovat koristella Brockin kodin Halloween-teemalla. Brock toivoo pukeutuvansa juhlapäivänä joko Hulkiksi tai Captain Americaksi.

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.