Lähde: Nuorten Leijonien edustaja mukana MM-kisojen juopottelujupakassa – ei pysynyt tuolillaan, oksensi jalkoihinsa

Venäläismedia Sport-Ekspress kertoo, että peruuntuneiden jääkiekon nuorten MM-kisojen jälkimainingeissa sattuneessa juopottelujupakassa olisi ollut mukana Suomen nuorten jääkiekkomaajoukkueen taustahenkilö.

Venäläismedian mukaan yksi Suomen joukkueen taustahenkilöistä oli niin päihtynyt, ettei pysynyt tuolillaan pystyssä ja oli oksentanut omiin jalkoihinsa. 

Tshekin ja Venäjän maajoukkueet poistettiin Frankfurtiin lähdössä olleesta lentokoneesta. Syynä tälle oli juopottelu, tupakointi ja kasvomaskin käyttämättä jättäminen. Tshekin joukkueenjohtaja Otakar Cerny kertoi Ceska Televizelle, että vain venäläispelaajat olisivat syyllistyneet rikkomuksiin.

Molemmilla joukkueilla oli samanlaiset paidat päällänsä ja ainoana erona oli maan nimi. Tämän vuoksi molemmat joukkueet olisi poistettu koneesta. Suomen joukkue matkusti Cernyn mukaan sinivalkoisissa vaatteissa.

Nuorten Leijonien GM Kimmo Oikarinen kertoi MTV Urheilulle lauantai-iltana, että venäläismedian väitteet eivät pidä paikkaansa.

Nuoret Leijonat ehti pelata MM-kisoissa kaksi ottelua. Se voitti Saksan 3-1 ja kaatoi Itävallan 7-1. Kolmas lohkopeli jouduttiin perumaan Tshekin joukkueen koronatartuntojen myötä. Suomelle tuomittiin 1-0-voitto.

Juttua päivitetty 22.10: Lisätty Nuorten Leijonien GM:n Kimmo Oikarisen kommentti siitä, että venäläisten väitteet eivät pidä paikkaansa.

Lue myös:

    Uusimmat