Lääkärit paljastavat erikoisimmat seksileikkien seurauksena syntyneet vammat – "tiesin, että hän valehteli"

Lääkärit paljastavat kummallisimmat näkemänsä vammat, jotka ovat syntyneet seksileikkien seurauksena.

Vaikka seksileikkien tuoksinassa syntyvät vammat ovat kieltämättä kiusallisia, niitä kuitenkin tapahtuu. Lääkärien pakeille hakeudutaan mitä kummallisimmista syistä. Muistatko esimerkiksi miehen, jonka virtsarakkoon jumittui munalukko?  Tai naisen, jonka sisään seksilelu jäi jumiin?

Women's Health -sivusto kokosi yhteen kummallisimmat tarinat seksileikkien pieleenmenosta. Lääkärit paljastivat, mitä erikoista ovat joutuneet todistamaan.

1. Tulista

– Erään kerran hoidin naista, jonka kumppani oli antanut hänelle suuseksiä välittömästi sen jälkeen, kun oli syönyt tulista ruokaa. Chili-kastike, jota kumppani oli nauttinut ennen seksiaktia jätti lieviä palovammoja hänen intiimialueelleen, kertoo Gabe Wilson, päivystyspoliklinikan lääkäri.

2. Takapuoli tukossa

– Kun olin kirurgiaan erikoistuva lääkäri, törmäsin joihinkin "ainutlaatuisiin" esineisiin, joita oli työnnetty peräsuoleen. Eräässä tapauksessa meidän piti kirurgisesti poistaa jonkun peräsuolesta vaaleanpunainen softball-pallo, ja toisessa tapauksessa huomattavan kokoinen peruna, kertoo nykyisin plastiikkakirurgina toimiva Joshua D. Zuckerman.

3. Karkkifiasko

Muistatko lapsuudestasi suussa poksahtelevat Pop Rocks -karkit? Eräs pariskunta joutui ongelmiin yrittäessään nauttia retronameista kyseenalaisella tavalla. Kaliforniassa työskentelevä David Meyers on kertonut pariskunnan tarinan myös Sex Sent Me to the ER -ohjelmassa.

Nainen oli saapunut sairaalaan kokien äärimmäistä epämukavuutta intiimialueillaan. Kun kaikki testit osoittautuivat negatiivisiksi, pari kertoi, mitä oli tapahtunut. Tarkoitus oli ollut, että poksahtelevat karkit lisäisivät seksuaalista nautintoa – kävi kuitenkin päinvastoin.

– He olivat viettäneet ensimmäistä iltaa yhdessä kaksin ilman vastasyntynyttään, ja vaimo otti Pop Rocks -karkit mukaan juhliakseen kokemusta. Mutta kun aviomies antoi suuseksiä vaimolleen, karkit räjähtivät välittömästi aiheuttaen ärsytystä, turvotusta ja polttelua. Niinpä me huuhtelimme alueen, määräsimme antihistamiinia ja nainen toipui täysin, Meyers kertoo.

Mitkä Pop Rocksit? Katso video alta, jos kaipaat muistutusta karkkien poksahtelusta:

4. Vaimolle valehtelua

Illinoisissa työskentelevä urologi Robert J. Hartman kertoo kaupungin työntekijästä, joka oli harrastanut päiväsaikaan seksiä prostituoidun kanssa murtaessaan peniksensä puuhien tuoksinassa.

– Kun tapasin hänet päivystyksessä, hän oli vaimonsa kanssa, ja sanoi törmänneensä sähkötolppaan. Se oli tarina, jonka hän vaimolle kertoi. Tiesin luonnollisesti, että hän valehteli, koska voit murtaa peniksen vain muutamalla, erilaisella tavalla, joten pyysin vaimoa poistumaan, ja käskin miestä myöntämään kahden kesken, mitä oikeasti tapahtui. Hänen vaimonsa ei saanut tietää totuutta, ja mies toipui lopulta.

5. Hammasraudat

Hartman kertoo myös tapauksesta, jossa nuori opiskelijapoika tuli hänen pakeilleen "vaikuttavan" penisturvotuksen kera.

– Se oli hyvin, hyvin turvonnut, tulehtuneen näköinen penis, Hartman muistelee.

Peniksen varressa oli myös joitain naarmuja. Kyselytuokion jälkeen nuorukainen myönsi saaneensa opiskelutoveriltaan suuseksiä. Tuolla toverilla oli hammasraudat, jotka olivat repineet peniksen auki. Hartmanin mukaan hammasraudoissa piileskelleet ruoantähteet, pöpöt ja bakteerit olivat päässeet haavaan. Antibioottikuurin jälkeen opiskelija toipui koettelemuksestaan.

6. Vihkisormus jumissa

Hartman muistaa myös tapauksen, jossa 60-vuotiaan miehen penikseen oli juuttunut sormus. Eikä mikä tahansa sormus, vaan vihkisormus. Hartmanin mukaan miehellä oli erektiohäiriö, ja vaikeuksia säilyttää erektio, joten hän oli tutkiskellut vähän netissä, ja lukenut, että rengas peniksen ympärillä auttaisi. Tarkoitukseen sopivan penisrenkaan sijaan mies valitsi vihkisormuksensa. 

Valitettavasti sormus vaikeutti verenkiertoa siinä määrin, ettei veri enää pystynyt kiertämään peniksestä takaisin kehoon. Lääkärin mukaan penis oli turvonnut ja liki kuoliossa.

– Ensiapupolin lääkärit yrittivät ensin käyttää perinteistä sormusleikkuria saadakseen sormuksen pois, mutta he eivät onnistuneet. Kävi ilmi, että sormus oli titaania, eikä siihen ollut olemassa sormusleikkureita. Soitin paikalliseen koruliikkeeseen. Heillä ei ollut mitään. Kokeilin paikallista palolaitosta, eikä heilläkään ollut mitään.

Hartman kertoo olleensa siinä vaiheessa jo huolestunut, mutta saaneensa  lopulta käsiinsä sopivan apuvälineen, jolla sormuksen sai irti. Sormus oli leikatessa kitkan vuoksi niin kuuma, että sairaanhoitajan piti kastella sitä välillä lämpötilan laskemiseksi.

– Kun yritimme poistaa sormusta työvälineen avulla, se hehkui kirkkaan oranssina, kuin sulatettuna. Se näytti ihan kuin Taru sormusten herrasta -sormukselta... mutta peniksessä.

Hartman kertoo miehen toipuneen täysin ja oppineen, että erektiolääkkeet auttavat paljon paremmalla menestyksellä.

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja