Mainos

Mies joutui sairaalaan käsittämättömän "seksileikin" vuoksi – röntgenkuvat paljastivat kiusallisen totuuden

Mies kiidätettiin sairaalaan, kun hän sai munalukon jumiin virtsarakkoonsa.

31-vuotias kiinalaismies asetti pienen munalukon virtsaputkeensa ja työnsi sitä syvemmälle saadakseen seksuaalista nautintoa, kertoo muun muassa Metro-sivusto. Miehen epäonneksi lukko kulkeutui aina virtsarakkoon asti ja jäi jumiin sinne.

Mies kuljetettiin Fuzhoun kaupungin sairaalaan, jossa röntgenkuvat paljastivat kiusallisen totuuden.

Lääkärit joutuivat tekemään useita testejä päättääkseen, oliko potilaan leikkaus turvallista. Loppujen lopuksi he päätyivät leikkaamaan kiinalaismiehen virtsarakon auki saadakseen lukon pois. Potilas on edelleen sairaalassa, ja saattaa kärsiä pysyvistä vaurioista.

Röntgenkuvat paljastivat munalukon. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kyse ei ole ensimmäisestä kerrasta, kun jotain vastaavaa tapahtuu. Joitain kuukausia sitten 35-vuotiaalta mieheltä jouduttiin poistamaan 35 ruosteista neulaa hänen peniksestään. Myös hän oli käyttänyt vieraita esineitä saadakseen seksuaalista tyydytystä, ja työntänyt ne virtsaputkeensa. Myös tämä tapaus sattui Kiinassa.

Syyskuussa puolestaan uutisoitiin brittimiehestä, jonka keuhkosyöpäepäilyt paljastuivatkin 40 vuotta aiemmin kadonneeksi muoviseksi lelukartioksi. Toisessa tapauksessa floridalaisessa sairaalassa hoidetun vatsakivuista kärsineen miehen vatsasta paljastui röntgenkuvauksessa tupakansytytin. Kyseisen miehen terveyshistoriasta löytyi muitakin tapauksia, joissa vieraita esineitä, kuten lusikoita, oli jouduttu poistamaan miehen elimistöstä.

Lähde: Metro

***

0:42

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.