Mainos

Seksileikkien kiusallinen päätös: Hieromasauva jäi jumiin naisen sisään!

Brittinainen on paljastanut, kuinka vibraattori jäi hänen sisäänsä jumiin.

Emma Phillips, yhden lapsi äiti, luuli ensin poikaystävänsä, Leen, piilottaneen vibraattorin tyynyn alle pilailumielessä. Mutta kun nainen painoi vatsaansa, hän tunsi sen värisevän sisällään. Seksiväline oli jäänyt hänen sisäänsä – ja vieläpä takapuolelta.

Pariskunta yritti poistaa hieromasauvaa tunnin ajan siinä onnistumatta. Niinpä Phillips, 24, piti kiidättää sairaalaan, jotta seksilelu saataisiin ulos naisesta. 

– Olimme molemmat juoneet, joten emme voineet ajaa. Niinpä minun piti soittaa nolo puhelu ambulanssille aamuseitsemältä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Hätäkeskuksen työntekijälle piti luonnollisesti kertoa, mikä oli hädän syy. Phillips haluaa kuitenkin nyt varoittaa ihmisiä siitä, ettei häpeä saa estää hankkimasta apua.

Lääkärit suorittivat röntgen-kuvauksen selvittääkseen, missä edelleen tärisevä vibraattori surisi. He ymmärsivät, että lelu oli liian ylhäällä, jotta sen voisi poistaa ilman kipuja käsin Phillipsin ollessa hereillä.

Vaikka Phillips vitsaili tilanteesta ensin, ymmärsi hän pian, että tilanne oli oikeastaan aika vakava. Naiselle kerrottiin, että vasta hänen herätessään hän saisi kuulla, kuinka pahasti lääkärit olisivat häntä joutuneet leikkaamaan.

Lopulta toimenpide oli kuitenkin nopea. Phillipsin ollessa nukutettuna hänen kurkustaan laitettiin kamera alas, jotta kirurgi näki, mistä painella hänen vatsaansa. Hän sai 1,5 minuutissa paineltua seksivälineen ulos.

Lääkärit tarjosivat lelua naiselle muistoksi, mutta tämä kieltäytyi.

1:21

2:51

Lähde: Metro

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.