Lääkärin puhelu sai Janni Hussin ajatukset sekaisin – kertoo blogissaan murtuneensa kyyneliin asiakkaan edessä

Joel Harkimo ja Janni Hussi haastattelussa 8:14
Janni Hussi ja Joel Harkimo kertovat, mistä parin riidat muodostuvat.

Janni Hussi kertoo blogissaan, että lääkärin löytämä ihomuutos vaati yllättäen lisätutkimuksia. 

Bloggaaja Janni Hussi kertoo Cosmopolitanin blogissaan huonosta päivästään. Moniosaajana tunnettu Hussi oli pitänyt aamupäivän toimistopäivää, ja yrittänyt hoitaa viime tippaan jätettyjä työtehtäviään, jotka olisi pitänyt hoitaa aikaisemmin. Ennen lähtöä asiakastapaamiseen Hussin puhelin oli soinut.

Hussi oli aikaisemmin käynyt lääkärissä ihomuutoksen vuoksi, joka oli saatu hoidettua nopeasti. Asia ei ollut jäänyt vaivaamaan, mutta puhelimessa oleva lääkäri kertoi, että he haluavat tehdä ihomuutokseen liittyviä lisätutkimuksia. 

– Pahimmat mahdolliset ajatukset alkoivat virrata mieleeni, vaikka järjellä selitinkin itselleni, että ei tässä ole mitään hätää. Lääkärikin sanoi niin, Hussi avaa tilannetta tekstissään.

Hussi kertoo suunnanneesa tämän jälkeen kiireellä asiakastapaamiseen, mutta lähtiessä hänen onnistui peruuttaa hallin kivipylvääseen. Hussi kertoo saapuneensa asiakastapaamiseen myöhässä, ja  asiakas oli kysynyt tapaamisessa, onko Hussilla kaikki hyvin. Tämä sai Hussin purskahtamaan itkuun.

– Hävetti oma epäammattimaisuus. Hän oli onneksi maailman ymmärtäväisin ja se helpotti oloani suunnattomasti ja tunti saatiin vedettyä kunnialla loppuun, hän kirjoittaa.

Hussi kertoo päivän kuitenkin lopulta kääntyneen parempaan suuntaan ja ajatusten olevan nyt selkeämpiä.

– Mitä ikinä vastaan tuleekaan, kyllä mä siitä selviän. Ja suurella todennäköisyydellä mitään huolenaihetta ei edes ole. Niinpä en suostu sitä asiaa nyt murehtimaan, kun vielä ei edes ole mitään murehdittavaa, hän summaa tekstissään.

Lue myös:

    Uusimmat