Janni Hussi avautuu blogissaan kiireen aiheuttamasta väsymyksestä: " Vaikka olisin nukkunut 12 tuntia yössä, heräsin väsyneenä"

Janni Hussi paljastaa suurimmat pelkonsa 1:50

Fitnessmalli Janni Hussi kertoo uusimmassa blogi-päivityksessään kärsineensä väsymyksestä.

VIDEO: Janni Hussi paljastaa suurimmat pelkonsa.

Fort Boyard -kilpailussa syksyllä nähtävä Janni Hussi avautuu uusimmassa blogi-päivityksessään kuluneesta kesästään. Hussin mukaan kulunut, lämpöä täynnä ollut, kesä on yksi hänen elämänsä parhaita, mutta viime aikoina hän on kärsinyt raskaasta väsymyksestä.

Väsymys alkoi viikko sitten, kun Hussi palasi useita viikkoja kestäneeltä ulkomaanmatkalta. Hussin mukaan hän herää joka aamu väsyneenä, vaikka olisi nukkunut pitkiäkin pätkiä. Fitnessmalli päivittelee, että hän ei pysty keskittymään työntekoon väsymyksensä vuoksi.

– Vaikka olisin nukkunut 12 tuntia yössä, heräsin väsyneenä ja pöhnäisenä. En oikein saanut päivässä missään vaiheessa ajatuksesta kiinni ja oli todella vaikea tarttua toimeen, mikä ei siis ole itselleni mitenkään tavanomaista. Tuntuu, että palavereissa en saanut suustani tulemaan yhtään sellaista asiaa, jota olisin halunnut sanoa, Hussi kirjoittaa blogissaan.

Hussin mukaan hän ei huomannut väsymystään aiemmin, sillä käsillä oli niin paljon tekemistä. Vasta päästyään kotiin ja pysähdyttyään, hän huomasi, että jotain on pielessä.

– Olen vaan aidosti niin spontaani ja uusia kokemuksia rakastava persoona, etten näköjään edelleenkään tajua mikä on sopiva määrä actionia. Tai sitten vain vähän yksinkertainen, etten jotenkin saa otettua opikseni, hän päivittelee.

Fitnessmalli painottaa, että mistään vakavammasta ei ole kyse, eikä hän ole palanut loppuun. Hussin mukaan blogia kirjoittaessa pahin väsymys on jo takana päin. Toipumiseen hänellä meni yhteensä puolitoista viikkoa.

– Tänään aamulla herätessäni tunsin pitkästä aikaa sen pienen liekin sisälläni syttyvän. Tunsin palon palaavan silmiini ja mieleni alkavan taas tuottaa uusia ideoita. Ja se fiilis muuten tekee terää! Hussi hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat