Mainos

Janni Hussi kertoo uupumuksestaan: "Illalla on fiilis, että kunpa aamu ei tulisi koskaan"

8:28

Janni Hussi vierailee Possen suorassa lähetyksessä perjantaina 12. lokakuuta. 

VIDEO: Possen haastattelussa Tuure Boelius

Possen suora lähetys pärähtää käyntiin jälleen perjantaina 12. lokakuuta. Studioon saapuu vierailemaan muun muassa bloggaaja ja mediapersoona Janni Hussi.

Hussi kertoo pitäneensä hiljattain viikon mittaisen kesälomansa Kreikassa. Hänen mukaansa lomalla ei kuitenkaan ollut aivan toivottua vaikutusta syksyn kiireeseen. 

– Totesin, että se viikko oli ehkä vähän sellaista tekohengittämistä kaiken kiireen keskellä. Nyt yritän ottaa loppuvuoden vähän rauhallisemmin ja olen vähentänyt kalenterista kaiken mahdollisen, mitä pystyn perumaan ja vähentämään. 

Vaikka Hussi on hidastanut tahtiaan, loppuvuosi tulee silti olemaan kiireinen. Hän huomasi olevansa liian työllistetty silloin, kun hän tajusi olevansa koko ajan väsynyt ja kipeänä. 

– On kuitenkin niin hersyvä persoona ja koko ajan innostuu kaikesta, niin yhtäkkiä mikään ei enää kiinnosta. Ensimmäinen ajatus aamulla on se, että vitsi kun olisi jo ilta, että pääsisi nukkumaan ja illalla on se fiilis, että voi kun aamu ei tulisi koskaan, että saisi vaan nukkua. 

– Kyllä siinä vaiheessa rupesi miettimään, että nyt käy ehkä vähän ylikierroksilla. Lomallakin nukuin helposti kahdentoista tunnin yöunet, kävin syömässä aamupalaa ja menin taas kahdeksi tunniksi nukkumaan. Se väsymys oli loputon. 

Hussi kertoi lähteneensä lopulta lääkäriin viime viikolla jatkuvan sairastelun takia. Hänet tutkittiin perinpohjaisesti, mutta kaikki arvot olivat kohdillaan. Pitkän keskustelun päätteeksi lääkäri oli kehottanut naista hidastamaan tahtiaan. 

Possen suora lähetys sen sijaan jännittää Hussia hyvällä tavalla, eikä hän usko että posselaiset pystyvät saamaan häntä tolaltaan. Elämänsä hurjimman kokemuksen hän kertoo käyneensä läpi Selviytyjät-ohjelmassa. Siellä Hussi ei ollut selvitä tehtävästä, jossa joukkueen täytyi kantaa mereen häkki ja sukeltaa pinnan alla toiseen häkkiin. 

– Silloin sain elämäni ensimmäisen paniikkikohtauksen. Ei minusta ollut siinä tehtävässä mitään apua joukkueelle, kun koitin vaan pysyä pinnalla ja keskittyä siihen, etten ala hyperventiloimaan. 

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja