Kyselytutkimus kertoo: Tässä vaiheessa elämäänsä naiset ovat kaikista seikkailunhaluisimpia sängyssä

2:05

Tuoreen kyselytutkimuksen mukaan naiset, jotka yrittävät hankkiutua raskaaksi, ovat seikkailumielisempiä ja kokeilunhaluisempia sängyssä, uutisoi brittilehti The Sun.

Katso yllä olevalta videolta asiantuntijan mielipide seksihaasteista!

Netmums-verkkosivun tekemässä kyselytutkimuksessa kävi ilmi, että puolet naisista, jotka halusivat hedelmöittyä, harrastivat seksiä aiempaa useammin ja viidennes heistä vaihtoi asentoja tiuhempaan tahtiin.

Kyselyn mukaan naiset muuttavat tapojaan sängyssä, mutta myös sen ulkopuolella, sillä he ovat huolissaan mahdollisuudestaan saada lapsia. Kyselyyn osallistui noin 1 000 naista.

Huoli hedelmällisyydestä painaa

Jopa kaksi kolmasosaa vastanneista kertoi murehtineensa hedelmällisyydestään ennen kuin edes alkoi yrittää lasten saantia. Ikä, paino, työpaineet ja ystävien kokemukset vaikuttivat eniten huoleen hedelmällisyydestä.

Kolme neljästä naisesta kertoi muuttaneensa elämäntyyliään tai seksuaalista käyttäytymistään yrittäessään hedelmöittyä.

Lisääntyneen seksin harrastamisen lisäksi ruokavaliota muutettiin terveellisemmäksi, painoa pyrittiin pudottamaan ja alkoholin käyttö lopettamaan.

Vain kolmannes kertoo, että myös mies teki samanlaisia muutoksia elämäänsä. Tulos osoittaa, että yleensä erityisesti naiset ovat huolissaan hedelmällisyydestään.

– Pariskunnat huolehtivat liikaa näistä asioista. Tärkeää on, että he harrastavat tavallista seksiä ja nauttivat siitä, kuin että näkevät sen velvollisuutena, kommentoi Sheffieldin yliopiston professori Allan Pacey.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja