Kysely paljastaa, mitä kaikkea ihmiset olisivat valmiita tekemään saadakseen täydellisen vartalon – jopa vuosi ilman tätä nautintoa

0:36
Miksi laihduttaminen on niin vaikeaa? Tähän videoon moni voi samaistua.

Mitä olisit valmis tekemään saavuttaaksesi unelmiesi vartalon? Yhdysvaltalaisvastaajista moni luopuisi vuodeksi seksistä ja menisi jopa vankilaan.

Yksi kolmesta amerikkalaisesta luopuisi seksistä vuodeksi, jotta saavuttaisi välittömästi toivomansa fyysisen kunnon. Samaisesta syystä neljännes amerikkalaisista olisi valmiita menemään viikoksi vankilaan.

Uhrautuminen ulkonäön edessä – ainakin ajatuksen tasolla – käy ilmi OnePoll-kyselylaitoksen elämäntapavalmennukseen keskittyvälle Freeletics-sovellukselle teettämästä tutkimuksesta, johon osallistui 2000 yhdysvaltalaista. Kyselytutkimuksesta uutisoivat muiden muassa Fox News sekä New York Post.

Ykköstekosyy liikkumattomuudelle on verukkeiden klassikko

Ihmiset ovat kyselyn mukaan valmiita luopumaan seksistä ja vapaudestaan ulkonäkönsä vuoksi, mutta vain harva on valmis tekemään töitä sen eteen.

Kyselyyn vastanneista 68 prosenttia kertoi kokevansa liikuntarutiinien ylläpitämisen niin vaikeaksi, että ei edes yritä. Lähes yhtä moni ei myöskään tiennyt, mistä aloittaa. Ainoaksi avuksi koettiin personal trainer, mutta sellaisen palkkaamisen hinta tuntui kovalta.

Tämä voi kuulostaa tekosyyltä ja se käykin yhteen yleisimpien verukkeiden kanssa. Yli kolmannes amerikkalaisista kertoi kyselyssä, ettei urheile ajan puutteen vuoksi – tekosyiden klassikko, joka käy verukkeeksi kaikkeen. Motivaatiota söi myös se, ettei tuloksia näkynyt. Reilu viidennes jätti liikunnan välistä, koska ajatteli ylittäneensä huonokuntoisuudessaan rajan, jonka jälkeen ei ole paluuta.

Seksistä ollaan valmiita luopumaan yllättävän herkästi

Ulkonäkö ei ole ainut asia, jonka vuoksi ihmiset ovat kertoneet olevansa valmiita luopuvansa seksistä.

Seksiä kuitenkin kannattaisi harrastaa. Nautinnon tuomisen lisäksi seksi nimittäin polttaa kaloreita, auttaa nukkumaan paremmin, madaltaa verenpainetta, vähentää stressiä sekä vahvistaa sydäntä. Lue muut uskomattomat terveysvaikutukset tästä jutusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja