Kyllästyttääkö kesä? Näissä hotelleissa on joulu ympäri vuoden

Monissa hotelleissa on tajuttu joulun merkitys ihmiselle. 

Oletko jouluihminen? Kyllästyttääkö ainainen lämpimän kesän odottelu? Maailmalla on ratkaisu ongelmaan – näissä hotelleissa on joulu ympäri vuoden.

Joulukaipuisille on tarjolla esimerkiksi Christmas Farm Inn & Spa -hotelli Yhdysvalloissa. Vuonna 1933 eräs mies osti hotellin tilukset joululahjaksi tyttärelleen. Tila sai nimen "joulufarmi". Tytär olisi halunnut kunnostaa 1700-luvulla rakennetun farmin entisaikojen loistoonsa, mutta epäonnistui, kertoo Delish-sivusto. Farmi myytiin vuonna 1946 pariskunnalle, joka muutti sen jouluhotelliksi. Nykyiset omistajansa jouluhotelli sai vuonna 2010.

Hotellin huoneet on nimetty juhlapyhien mukaan esimerkiksi nimillä Elves (tontut), Mistletoe (mistelinoksa) sekä Rudolph (Petteri Punakuonon englanninkielinen nimi). Mökkejä on nimetty esimerkiksi reen ja pohjoisnavan mukaan, ja tilojen sisustus tuo mieleen entisaikojen joulun. Joulupukin pajaan tarjotaan retkiä myös kesäisin.

Joululoma eroottisissa tunnelmissa? Suuntaa Japaniin

Hotelli ei suinkaan ole ainoa laatuaan. Yhdysvalloista löytyy myös The Inn at Christmas Place, joka lupaa "juhlia joulun hengessä vuoden jokainen päivä". Joulupukki laulaa vieraille aulassa joka viikko; hotellissa myös katsotaan jouluelokuvia uima-altaalla, tehdään piparkakkutaloja ja osallistutaan "rusetintekokurssille". Indianassa joulumökkejä vuokraava Santa's Cottages puolestaan julistaa "rakastavansa joulupukkia" ja haluavansa tarjota vierailleen joulujuhlaa vuoden ympäri.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Myös brasilialainen Hotel Casa da Montanha juhlistaa pyhistä ihaninta vuoden jokaisena päivänä. Hotellissa tosin on "vain" yksi joulusviitti.

Japanissa jouluteemaa tarjoilee Hotel Chapel Christmas; kyseessä ei kuitenkaan ole perhehotelli, vaan hotelli on tarkoitettu aikuisten "romanttisille lomille". Jotakin hotellin asiakkaista kertonee se, että huoneita saa vuokrata tuntitaksalla.


***

 

Lue myös:

    Uusimmat