Kylie Minogue edusti urheana eron jälkeen

Vastikään mallirakkaastaan eronnut Kylie Minogue palasi maanantaina julkisuuteen. Tähti nähtiin hymyilevänä hyväntekeväisyysgaalassa Ranskassa.

Laulaja Kylie Minoguen pitkään uumoiltu ero vahvistui viikonloppuna, kun tähden edustaja kertoi The Sun -lehdelle, että huhut pitävät paikkansa. Tietojen mukaan Minogue ja malli Andres Velencoso päättivät erosta yhdessä, eikä eroon ei liity muita osapuolia.

Vaikka erouutisesta ei ole kulunut vielä montaakaan päivää, Minogue ei ole linnoittautunut kotiinsa suremaan. Nainen nähtiin maanantaina Pariisissa syöpätutkimukseen varoja keräävässä hyväntekeväisyysgaalassa, eikä ero näkynyt ainakaan naisen ulkomuodossa.

Kahdettatoista studioalbumiaan valmisteleva ja Britannian Voice-kykykisaa tuomaroiva 45-vuotias Minogue esiintyi valokuvaajien edessä leveästi hymyillen. Lähipiiri on kuitenkin kommentoinut tähden olleen erosta musertunut.

Eron syiksi on epäilty muun muassa Kylien kohtuutonta työtaakkaa, minkä vuoksi pariskunta ei ole ehtinyt viettää aikaa yhdessä.

– He tiesivät etteivät selviäisi kaukosuhteen asettamista paineista. Tämä on iso isku Kylielle, lähipiiri on sanonut Daily Mail -lehden mukaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat