Kylie Jennerin kumppani Travis Scott keskellä pettämishuhuja – räppäri vastaa: "Sanon tämän viimeisen kerran"

Instagram-malli Rojean Kar sanoo tapailleensa Travis Scottia Kylie Jennerin selän takana.

Sosiaalisessa mediassa on seurattu viime päivinä erikoista kolmiodraamaa, johon liittyvät yhdysvaltalaisräppäri Travis Scott, Instagram-malli Rojean Kar sekä Scottin kumppani, yrittäjä ja tosi-tv-tähti Kylie Jenner.

Jenner ja Scott ovat pitäneet yhtä vuodesta 2017 alkaen, ja heillä on kaksi lasta, vuonna 2018 syntynyt Stormi-tytär ja vuonna 2022 syntynyt poika. Vuosia ennen suhdetta Jennerin kanssa Scottin väitetään tapailleen Instagram-malli Rojean Karia. Page Sixin mukaan Scott ja Kar yhdistettiin toisiinsa ensimmäisen kerran jo vuonna 2013.

Muutama päivä sitten Kar postasi Instagram-tarinaansa videopätkän, joka on oletettavasti kuvattu musiikkivideokuvausten kulisseissa. Videon taustalla näkyy Travis Scott. Samoihin aikoihin myös Scott jakoi Instagramiin materiaalia kuvauksista, joiden oletetaan olevan samat, kuin josta Kar jakoi edellä mainitun videopätkän.

Kaksikon somepostaukset herättivät spekulaatioita siitä, että Kar ja Scott olisivat olleet kyseisissä kuvauksissa yhdessä.

Spekulaatiot ovat jatkumoa jo vuosia netissä kiertäneille huhuille, joiden mukaan Scott ja Kar eivät olisi koskaan täysin lopettaneet väitettyä suhdettaan, vaan olisivat tapailleet toisiaan Jennerin selän takana. Karin huhutaan muun muassa liittyneen Scottin ja Jennerin lyhyeen eroon vuonna 2019. 

Scott otti viikonloppuna Instagram-tilillään kantaa huhuihin, joiden mukaan hän olisi hengaillut musiikkivideon kuvauksissa väitetyn exänsä Karin kanssa. Räppäri kirjoitti Instagram-tarinassaan olleensa ohjaamassa videota yksityiseksi tarkoitetuissa kuvauksissa, joista kutsumaton henkilö otti salakuvia.

– Sanon tämän viimeisen kerran. En tunne tätä henkilöä. En ole koskaan ollut tämän henkilön kanssa, Scott kirjoitti Kariin viitaten.

– Joten ole kiltti ja lopeta jatkuvat nettitemput ja kuvitteellinen tarinankerronta, hän jatkoi oletettavasti Karille kirjoittaen.

Scottin Instagram-tarinaan jakama kannanotto. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Scottin jakaman kannanoton jälkeen myös Kar kertoi tapahtumista oman versionsa. Hän totesi Instagram-tarinaansa jakamissaan videoissa teeskennelleensä, ettei hän tunne Scottia ja noudattaneensa mitä tahansa heidän toivomaansa narratiivia huolimatta siitä, kuinka paljon hän sai vihaa niskaansa.

– Mutta sanot ettet tunne minua ja ettet ole ollut kanssani, kun sinä todellakin olet ollut kanssani, kun kaikki ovat nähneet sinut kanssani, kun minulla on kuvia ja videoita kanssasi. Älä viitsi, Kar sanoi Scottiin viitaten.

Karin Instagram-tarinaan jakama kannanotto. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kar otti videoillaan kantaa myös Scottin väitteeseen, jonka mukaan hän oli musiikkivideokuvauksissa kutsumattomana vieraana. Karin mukaan hänet oltiin nimenomaan kutsuttu kyseisiin kuvauksiin ja ettei hän mene ikinä tilaisuuksiin, joihin häntä ei ole kutsuttu. Kar sanoi myös, ettei hän ole koskaan elämänsä aikana ottanut salakuvia kenestäkään.

Lisäksi Kar väitti olleensa Scottin kanssa viime ystävänpäivänä. Hän sanoi poistuneensa ystävänpäivänä jossain vaiheessa paikalta ja saaneensa peräänsä viestejä, joiden mukaan Scott olisi pyytänyt häntä tulemaan takaisin.

– Teeskentelemmekö, ettei tätäkään tapahtunut? Kar sanoi videollaan.

– Sinä petät [Jenneriä] joka v*tun yö. Koko v*tun kaupunki näkee sen, hän jatkoi.

Karin mukaan hänelle oltiin aikaisemmin tarjottu rahaa hänen ja Scottin väitettyä suhdetta koskevista haastatteluista, mutta hän sanoi kieltäytyneensä niistä.

– Sanoin, että ei, en halua, että minua yhdistetään tähän mieheen, en halua, että minut tunnetaan tämän kautta. Mutta näettekö, näin tapahtuu, kun olet liian kiltti, hän sanoi.

– Minua ei kiinnosta. Toivon todella, että Onnellinen perhe -pr-stunttinne onnistuu hyvin ja koko maailma uskoo sen, vaikka olet paskin ihminen, joka on koskaan kävellyt tällä maapallolla, hän tilitti Scottiin viitaten.

Scott vastasi sunnuntaina Instagram-tarinassaan Karin väitteeseen, jonka mukaan kaksikko olisi ollut yhdessä ystävänpäivänä. Scott postasi tarinaansa 14. helmikuuta iltakahdeksan tienoilla otetun kuvan katetusta ruokapöydästä.

– Jos et ollut tässä pöydässä ystävänpäivänä, niin et ollut kanssani, Scott kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Kar vastasi jälleen Scottin esittämiin väitteisiin jakaen Instagram-tarinaansa kuvakaappauksia viesteistä, joiden mukaan hän ja Scott olisivat olleet ystävänpäivänä samassa tapahtumassa, rap-artisti Gunnan syntymäpäiväjuhlissa. Karin mukaan Scottin ystävät olivat soitelleet hänen peräänsä lukuisia kertoja sen jälkeen, kun hän oli poistunut syntymäpäiväjuhlista.

Scott puolestaan jakoi Instagramiin näyttökuvan kommentista, jonka on väitetysti kirjoittanut hänen kanssaan kahdeksan vuoden ajan työskennellyt henkilö. Henkilö sanoi olleensa aikaisemmin mainituissa musiikkivideokuvauksissa koko päivän ja lisäsi, että Scott ohjasi siellä videota toiselle artistille. Henkilön mukaan Kar ei ollut kuvauksissa Scottin kanssa.

Jenner ei ole ainakaan toistaiseksi ottanut kantaan ympärillään pyöriviin kolmiodraamahuhuihin.

Lue myös:

    Uusimmat