Kuvat morsiamesta ja hänen syöpäsairaasta isästään herkistävät: "Hän tiesi, ettei isä olisi saattamassa häntä alttarille"

Valokuvaaja Bonnie Turner jakoi Facebookissa liikuttavia kuvia morsiamesta ja hänen syöpäsairaasta isästään. Isä kuoli eturauhasen syöpään ennen häitä. 

Syyskuussa 2018 virginialainen Becky Carey sai kuulla, että hänen eturauhassyöpää sairastava isänsä Tim joutuisi saattohoitoon. Hänen kehonsa ei enää kestänyt hoitoja.

Niinpä tuleva morsian päätti, että kihlajaiskuvien sijaan otettaisiin potretteja isän kanssa. Aiheesta uutisoi muun muassa Fox News -sivusto.

Kuvia ja video tanssista

Tämä sopi valokuvaaja Bonnie Turnerille. Marraskuussa Bonnie matkusti perheen luo ottamaan kuvat. 

Paikalla oli myös Beckyn videokuvaajaystävä, joka taltioi isän ja tyttären tanssin. Timin ei nimittäin uskottu selviävän hääpäivään saakka.

Arvelut osuivat oikeaan. Maaliskuun 28. päivä Tim kuoli syöpään.

Kuvat liikuttivat somessa

Myöhemmin Bonnie jakoi kuvat isän ja tyttären yhteiskuvista Facebook-tilillään. Kuvat on otettu Beckyn lapsuudenkodin takapihalla.

Kuvissa morsiamella on yllään häämekkonsa ja armeijan palveluksessa ollut isä oli pukeutunut Yhdysvaltain ilmavoimien siniseen pukuun. Kuvissa Becky ja Tim hymyilevät, tanssivat ja nauravat.

– Nämä kuvat ovat rakkaita koko perheelle, etenkin Beckylle. Hän tiesi, ettei isä luultavasti olisi saattamassa häntä alttarille tai tanssimassa hänen kanssaan hääpäivänään.

– Muistot ja kuvat ovat koko maailma, jos sinulla on jäljellä vain ne, Bonnie kirjoitti.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Isän ja tyttären tarina on noussut viraaliksi Bonnien julkaisun jälkeen. Päivityksestä on tykännyt yli 18 000 ihmistä ja sitä on jaettu 33 000 kertaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja