Liikuttava kuva: Syöpäsairas Norbert, 87, halusi juoda viimeisen oluensa yhdessä poikiensa kanssa

Lapsenlapsi jakoi Twitterissä kuvan isoisänsä viimeisestä hetkestä poikiensa ja vaimonsa kanssa, kertoo muun muassa CBS News -sivusto.

87-vuotias Wisconsinissa asuva suolistosyöpää sairastava Norbert Schemm joi viime keskiviikkona 20. marraskuuta viimeisen oluensa yhdessä vaimonsa ja poikiensa kanssa. Seuraavana päivänä hän menehtyi. 

Lapsenlapsi jakoi kuvan

Norbertin lapsenlapsi Adam jakoi kuvan Twitterissä torstaina. Kuvassa Norbert makaa sairaalasängyssä olutpullo kädessään ja hänen ympärillään olivat vaimo Joanne sekä pojat Bob, Tom ja John.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Isoisäni nukkui pois tänään. Eilen illalla ainoa asia, jota hän halusi oli, että voisi vielä juoda viimeisen oluen poikiensa kanssa.", Adam kirjoitti.

– Tuo hetki merkitsi kaikille paljon, Adam kertoi CBS News -sivustolle tiistaina.

– Kaikki hymyilivät, myös isoisä ja tätä muistoa on syytä vaalia.

Isä kertoi isoisän toiveesta

Norbert oli ollut sairaalassa viikon ajan. Hänellä oli hiljattain todettu syöpä. Hänen vointinsa oli huonontunut koko ajan.

Perhe kokoontui sairaalaan ja Adamin täti Paula otti kuvan. Saatuaan kuvan Adam jakoi sen sosiaalisessa mediassa kunnioittaakseen Norbertia.

– Rakastan tuota kuvaa niin paljon. Se oli niin aito hetki, että se kannatti jakaa, vaikka ensin vähän epäröin.

Liikuttunut kuvan saamasta vastaanotosta

Adamin kuva sai Twitterissä lämpimän vastaanoton. Siitä on tykätty yli 320 000 kertaa. Jotkut jakoivat kuvia viimeisistä hetkistä omaistensa kanssa.

Adam on liikuttunut hyvästä palautteesta.

– Olen iloinen, että pystymme pitämään hänen muistonsa elossa.

Lue myös:

    Uusimmat