Mainos

KUVAT: Leopardi rysäytti sairaalan seinän läpi – huikea petojahti Intiassa

Intiassa pitkin kaupunkia juoksennellut leopardi on aiheuttanut paniikkia Meerutissa. Leopardi eksyi muun muassa vaeltamaan sairaalaan ja asuinrakennukseen

Viranomaiset sulkivat kaupungissa juoksennelleen leopardin takia kouluja ja kehottivat myös toreja pysymään kiinni. Yrityksistä huolimatta leopardia ei onnistuttu saamaan kiinni.

Kissaeläin havaittiin vaeltelemassa armeijan sairaalarakennuksen tyhjillään olleella osastolla sunnuntaina. Paikalle hälytettiin eläintenhoitajat, jotka onnistuivat ampumaan leopardiin tainnutusnuolen.

Tästä huolimatta eläin onnistui pakenemaan paikalta hyppäämällä seinässä olleen reiän läpi.

– Parhaista yrityksistämme huolimatta emme ole onnistuneet jäljittämään leopardia. Olemme käynnistäneet valtavan etsinnän pedon takia, alueviranomaisia edustavaS.K. Dubey kommentoi.

Viranomaisten mukaan leopardi on haavoittanut kuutta ihmistä kaupungissa juoksennellessaan.

Kissajahdissa on ollut mukana poliiseja, sotilaita sekä villieläinasiantuntijoita. Kiinniottoyritykset ovat kuitenkin kariutuneet ihmisjoukkoihin, jotka ovat tulleet paikalle nähdäkseen vilauksen kissapedosta.

Leopardeja ja muita kissapetoja eksyy kaupunkialueille Intiassa yhä useammin ja monesti kohtalokkain seurauksin. Viime viikolla leopardi surmasi 5-vuotiaan pojan Intian keskiosissa sijaitsevassa Chhattisgarhissa.

Mumbaissa puolestaan tallentui videolle viime vuoden puolella tapaus, jossa leopardi hiipi asuinrakennuksen eteiseen ja nappasi sieltä saaliikseen pienen koiran.

      

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.