KUVAT: Hamiltonin rakkaalla ja Enrique Iglesiasilla kuuma lavashow

Nicole Scherzinger ja Enrique Iglesias nähtiin tiistai-iltana duetoimassa läheisissä ja tulisissa tunnelmissa. 

Popdiiva Nicole Scherzinger ja latinohurmuri Enrique Iglesias nähtiin tiistaina yhdessä lavalla kuumaakin kuumemman dueton merkeissä. Malta's Isle of MTV -ilmaiskonsertissa Maltalla esiintynyt kaksikko yllätti katsojat seksikkäällä ja intohimoisella yhteisesiintymisellään. 

Formulakuski Lewis Hamiltonin rakkaanakin tunnettu Scherzinger ja espanjalaispoppari nähtiin esityksessä läheisissä tunnelmissa. Pussycat Dolls -yhtyeen jäsenenä kuuluisuuteen noussut Scherzinger ja Iglesias kietoivat esityksen aikana kätensä toistensa ympärille ja päättivät dueton pitkään ja lämpimään halaukseen. 

Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta kun laulajat päätyvät lähikontaktiin keskenään. Kaksikko nähtiin kiehnäämässä yhdessä lämpimissä tunnelmissa jo vuonna 2010 latinotähden Heartbeat-kappaleen musiikkivideolla. 

Pitsireunuksisiin tekonahkasortseihin ja metalliketjuilla koristeltuun urheilutoppiin pukeutunut Scherzinger herätti Maltalla huomiota kuuman yhteisesiintymisen lisäksi myös erikoisella asuvalinnallaan.  

Lähde: Daily Mail 




Lue myös:

    Uusimmat