KUVA: Iso-Arskan pieni koko yllätti Hyysalon – lahja meni pieleen

Freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo fiilistelee MTV.fille Arnold Schwarzeneggerin tapaamista.

Freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo on tunnettu taistelustaan. Hän selvisi vakavasta lasketteluonnettomuudesta ja taisteli neliraajahalvaantumisen jälkeen itsensä takaisin omille jaloilleen. Hyysalo onkin koskettanut elämäntarinallaan lukuisia suomalaisia.

Torstaina Hyysalon tarinasta sai kuulla myös legendaarinen toimintatähti Arnold Schwarzenegger, joka vieraili Suomessa Nordic Business Forum -seminaarissa.

Hyysalo kertoi MTV.fille tavanneensa Schwarzeneggerin luennon jälkeisessä VIP-tilaisuudessa Helsingin Messukeskuksessa.

Hyysalo kertoi Schwarzeneggerille lyhyen version elämäntarinastaan ja sitä kautta muodostuneesta FightBack-organisaatiosta. FightBack auttaa toiminnallaan Pekkaa ja tulevaisuudessa myös muita päävammautuneita urheilijoita. Toimintatähti oli ollut hengessä mukana aiheesta kuullessaan.

– Arska vaikutti tosi positiiviselta asiani suhteen. Sanoi, että kuulostaa hienolta ja sitten hän taisi mainita, että ”fight back”!

– Olin kyllä tapaamisesta tosi fiiliksessä ja olen edelleen, en aiokaan missään vaiheessa lopettaa fiilistelyä. Ei sitä kovin usein pääse kertomaan tarinaansa Schwarzeneggerille.

Hyysalo julkaisi kuvan kohtaamisesta Instagram-tilillään.

Vaikka Hyysalo ei kuvailekaan itseään varsinaiseksi Schwarzenegger-faniksi, arvostaa hän suuresti konkarinäyttelijää.

– Kyllä miehen maine on kiirinyt jo kauan sitten korviini. Monet hänen elokuvat ja dokumentit on tullut katsottua.

Schwarzeneggerin ympärillä pyörii faneja minne ikinä hän meneekin. Näin oli myös Messukeskuksen VIP-tilaisuudessa, joten Hyysalo kertoo tapaamisen olleen melko pikainen.

–  Kunnioitan häntä ja ymmärrän kiireen, joten piti siinä vähän itsekin pitää omaa päätänsä kiinni, Hyysalo naurahtaa.

Tapaamisen yhteydessä Hyysalo kertoo antaneensa Iso-Arskalle organisaationsa teemaan mukaisen korun ja treenivaatteet. Tosin vaatteiden kokovalinta meni hieman pieleen, Iso-Arska ei ollutkaan niin iso.

– Jätin ne treenikamppeet hänelle, vaikka siinä sattui pieni virhearvio. Ajattelin, että Arska on hirveä järkäle, joten annoin hänelle 2XL-kokoisen paidan. Mutta nykyään hän onkin kuiva äijänkäppyrä. No, saapahan siitä vaikka ensi vuodeksi lakanat kotiinsa, Hyysalo naurahtaa leikkimielisesti.

MTV Uutiset sai torstaina Schwarzeneggerin haastattelun, katso videot tästä:

Schwarzenegger puhuu Suomen-vierailuistaan 1:44

Schwarzenegger kehuu uusinta Maggie-elokuvaansa 0:32

Lue myös:

    Uusimmat